Skip to content
EtusivuHakijalleVerkko-opiskelu

Verkko-opiskelu

Esedulla voit opiskella tutkinnon tai pienempiä osia joustavasti, paikasta riippumatta. Verkko-opinnot sisältävät opiskelua esimerkiksi verkko-opiskeluympäristössämme, Kipossa ja muissa sähköisissä oppimisympäristöissä.

Opiskele verkossa ajasta ja paikasta riippumatta

Verkko-opetus Esedulla on paikkakunnasta riippumaton tapa suorittaa opintoja. Verkko-opetus sisältää opetusta, ohjausta ja opiskelua verkon välityksellä. Verkko-opintoihin kuuluu verkkotapaamisia ja vuorovaikutteista ryhmätyöskentelyä. Siihen voi sisältyä kiinteitä opetus- ja ohjausaikoja, jotka toteutetaan etänä, esimerkiksi Teamsin välityksellä.

Ammatillisessa koulutuksessa on tärkeää myös työelämässä oppiminen. Verkko-opetukseen voi siis sisältyä myös työelämässä tapahtuvaa oppimista, jonka ohjaus tapahtuu verkon välityksellä.

Verkko-opetus voi olla myös täysin itsenäisesti suoritettavia opintoja.  Verkko-opiskelu edellyttää sinulta itsenäistä opiskeluotetta, mutta tarjoamme sinulle ohjausta ja tukea opintojesi ajan. Meillä et jää yksin!

Kehitä osaamistasi tutkinnon osilla

Opiskelu mahdollista myös monimuoto-opintoina

Esedulla monimuoto-opintoihin sisältyy verkko-opetuksen lisäksi aina myös lähiopetusta oppilaitoksen tiloissa tai työelämässä oppimista etukäteen määrätyllä paikkakunnalla.

Monimuotona opiskeltavat koulutukset

© Etelä-Savon ammattiopisto 2021