Skip to content
EtusivuKoulutuksetPalkanlaskenta 30 osp

Palkanlaskenta 30 osp

Tutkinnon osa liiketoiminnan perustutkinnosta

Opiskelupaikka:
Verkko

Työelämän tarpeita vastaavan osaamisen hankkiminen tai olemassa olevan osaamisen täydentäminen ei aina vaadi koko tutkinnon suorittamista. Silloin on mahdollista suorittaa ainoastaan tutkinnon osa liiketoiminnan perustutkinnosta.

Palkanlaskenta -tutkinnon osan suoritettuasi osaat hankkia palkanlaskentaan tarvittavat tiedot ja materiaalin sekä laskea palkanmaksukaudelta maksettavan palkan. Osaat myös toimittaa palkkakauden tiedot kirjanpitoa varten.

Tutkinnon osan näyttö

Osoitat ammattitaitosi näytössä työskentelemällä palkanlaskennan työtehtävissä. Siltä osin kuin tutkinnon osassa vaadittua ammattitaitoa ei voida arvioida näytön perusteella, ammattitaidon osoittamista täydennetään yksilöllisesti muilla tavoin.

Verkko-opiskelu

Opiskelija hankkii itse työ-/harjoittelupaikan käytännön opiskeluun ja näyttöön.

Opinnot toteutetaan verkko-opintoina. Koulutus muodostuu verkko-opinnoista, itsenäisestä opiskelusta sekä työelämässä oppimisesta. Koulutus on mahdollista suorittaa myös oppisopimuksella.

Verkko-opiskelu koostuu opettajajohtoisista teoriaopinnoista n. 3 pv/vko (klo 8 -14) ja itsenäisistä verkko-opinnoista n. 2 pv/vko.

Verkko-opinnot soveltuvat palkanlaskennan tehtävissä jonkun verran työskennelleille tai niille, jotka ovat siirtymässä palkanlaskennan tehtäviin.

  • palkanlaskennan valmistelu
  • palkan laskeminen ohjelmistolla
  • palkkakauden raportit

Hakeutuminen koulutukseen

Kiinnostaako opiskelu oppisopimuksella?

Opiskelu on mahdollista myös oppisopimuksella. Joko koko opintojen ajan tai lyhyempinä jaksoina.

Tutustu oppisopimukseen

Lisätietoja

HakuPiste

hakupiste@esedu.fi

Mikkeli
Otavankatu 4
puh. 040 661 0394

Pieksämäki
Keskuskatu 34
puh. 050 524 8682
puh. 040 305 6605

© Etelä-Savon ammattiopisto 2021