Skip to content
EtusivuHakijalle

Hakijalle

Unelmiesi ammattilaiseksi Esedusta! Tarjoamme monipuolisesti eri alojen koulutuksia, ammatillisia perustutkintoja sekä ammatti- ja erikoisammattitutkintoja. Voit myös opiskella lyhyempiä tutkinnon osia. Esedusta löydät suoran väylän unelmiisi.

Esedun opiskelija näyttää peukkua urheilupuiston kentän katsomossa

Opiskelu Esedussa

Esedulla opiskelu on käytännönläheistä ja työelämäpainotteista. Räätälöimme jokaiselle opiskelijallemme oman väylän suorittaa opinnot ja valmistua unelmien ammattilaiseksi.

Matkaa ammatillisen koulutuksen maailmaan ja tutustu tarkemmin opiskeluun meillä!

Opiskelu Esedussa

Kehitä osaamistasi tutkinnon osilla!

Tiesitkö, että voit opiskella Esedulla myös tutkintoa pienempiä kokonaisuuksia? Sinun ei tarvitse suorittaa kokonaista tutkintoa osaamistasi päivittääksesi, vaan voit opiskella myös yksittäisen tutkinnon osan tai osia jostakin ammatillisesta tutkinnosta.

Tutustu tarjolla oleviin tutkinnon osiin

Hakijan opas

Hakijan oppaassamme voit tutustua tarkemmin tarjolla oleviin ammatillisiin perustutkintoihin. Olemme valmistaneet oppaasta sekä sähköisen että painetun version, jonka voit tilata itselle maksutta tilauslomakkeen kautta.

Ensihoitaja opiskelijat puhelimilla ja istuvat sohvalla.

Aloittaville opiskelijoille

Olemme koonneet tälle sivulle yleistä tietoa sekä tutkintokohtaiset ohjeet liittyen opiskeluusi ammatillisessa koulutuksessa ja Esedussa. Osan sivuilta löytyvistä tiedoista saat valintakirjeen/koulutuskutsun mukana.

Lue lisää

© Etelä-Savon ammattiopisto 2021