Skip to content

KasvuEsedu Oy

KasvuEsedun koulutuspalveluihin kuuluvat yritysten ja yhteisöjen henkilöstökoulutus, ei-tutkintotavoitteinen työvoimakoulutus mukaan lukien yhteishankintakoulutukset, yksilö- ja pienryhmävalmennukset sekä koulutusvienti.

Olisiko aika innostua uudesta osaamisesta? Tutustu KasvuEsedun koulutusverkkokauppaan!

KasvuEsedun koulutusverkkokaupasta löydät lupa- ja korttikoulutuksetammatilliset täydennyskoulutuksetlaadukkaat henkilöstökoulutukset ja paljon muuta. Järjestämme lähikoulutuksia Etelä-Savon alueella, mutta verkkokoulutusten valikoima on käytössänne missä vain ja milloin vain. Työttömänä tai kaipaat muutosta? Löydä uusia mahdollisuuksia urasi edistämiseen KasvuEsedun koulutus- ja palveluvalikoimasta. Töitä riittää, mutta pulaa työvoimasta? Meiltä löytyy täsmälääkkeitä!

Heräsikö kysyttävää tai tarvitsetko henkilöstöllesi koulutuksen? Ota yhteyttä rohkeasti. Olemme palveleva koulutuskumppani.

KasvuEsedun verkkokauppa

Verkkokaupasta löydät mm.

  • kortti- ja pätevyyskoulutukset
  • henkilöstökoulutukset
  • muut lyhyt- ja täydennyskoulutukset

Tästä pääset verkkokauppaan

Täydennä ja syvennä osaamistasi koulutuksella

Järjestämme kohdennettuja koulutuksia, jotka antavat osallistujalle lisäpätevyyttä ja/tai parempia valmiuksia suoriutua uudenlaisista tehtävistä. Koulutus voi olla yksittäisen työntekijän tarpeiden mukaan suunniteltua tai se voi olla osa organisaation henkilöstökoulutusta.

Järjestämme myös koulutuksia yhteishankintana yhteistyössä yritysten ja työ- ja elinkeinohallinnon kanssa.

Räätälöityjen koulutusten toteutuksessa voit hyödyntää valtion henkilöstökoulutustukea sekä työnantajan koulutusvähennysvero-oikeutta.

Ota yhteyttä!

KasvuEsedu Oy
puh. 040 725 8358

© Etelä-Savon ammattiopisto 2021