Skip to content
EtusivuOpiskelijalleSähköinen opintotoimisto ja EseduPiste

Sähköinen opintotoimisto Atomi

Tilaa opiskelijatodistukset ja opintosuoritusotteet

Olemme laajentaneet opintotoimistomme palveluja sähköisellä opintotoimistolla, josta opiskelijamme voivat ajasta ja paikasta riippumatta tulostaa itselleen opiskelutodistuksen, opintosuoritusotteen ja tutkintotodistuksen. Palvelu toimii tietokoneen lisäksi myös mobiiliympäristössä. Atomi-palvelu luo sähköisen allekirjoituksen suoraan Atomi-palvelusta tilattavaan dokumenttiin.

Tilaamasi opiskelutodistukset ja opintosuoritusotteet jäävät palveluun talteen ja ovat käytettävissäsi tunnusten voimassaolon ajan. Vanhentuneet otteet ja todistukset voi myös poistaa palvelusta. Dokumentteja voi olla tallennettuna maksimissaan 20 kpl.

Atomilla tilatut dokumentit kannattaa säilyttää ja toimittaa vastaanottajille sähköisessä muodossa, sillä sähköisten dokumenttien aitous voidaan aina varmistaa sähköisten tarkistuspalveluiden avulla, jolloin dokumenttien vastaanottajat voivat olla varmoja niiden aitoudesta. Dokumentin aitouden varmistaminen tehdään Atomi Validator -palvelulla, joka sijaitsee Etelä-Savon ammattiopiston www-sivulla.

 

Esedupisteet

EseduPisteeltä saat apua mm. seuraavissa asioissa:

Voit ilmoittaa tilinumerosi lomakkeella (kaikille opiskelijoille) ja yhteystietosi (vain oppisopimusopiskelijoille), lomakkeen löydät tästä

EseduPisteiden yhteystiedot 

Mikkeli, Otavankatu 4
avoinna ma-pe klo 9-15
puh. 040 6610 394

Salosaari, Metsäkouluntie 10
avoinna ma-to klo 9-15, pe klo 9-14
puh. 040 861 1880

Pieksämäki, Keskuskatu 34
avoinna ma-to klo 9-15, pe klo 9-14
puh. 050 524 8682
puh. 040 305 6605

Sähköposti opiskelijapiste@esedu.fi

Löytötavarat

Oppilaitoksen tiloista tai välittömästä läheisyydestä löytyneet löytötavarat on toimitettava oppilaitoksen henkilökunnalle tai EseduPisteille, joista löytötavaroita voi tiedustella.

Löytötavarat toimitetaan oppilaitoksen toimesta poliisilaitoksen löytötavaroihin kuukausittain ja arvokkaiden löytötavaroiden osalta viikon sisällä löytymisajankohdasta, mikäli tavaran omistajaa ei tavoiteta. Ilmeisen vähäarvoisia löytötavaroita ei toimiteta poliisille, vaan näitä löytötavaroita voi tiedustella tavaran katoamiseen liittyvästä toimipisteestä.

Löytötavarat, jonka hankkiminen tai hallussapito on kiellettyä tai vaatii viranomaisen luvan, toimitetaan välittömästi poliisille.
Oppilaitoksen tiloista tai välittömästä läheisyydestä löytyneistä löytötavaroista ei makseta löytöpalkkiota, eikä niiden omistusoikeus missään tilanteessa siirry löytäjälle.

Löytötavaroiden tiedustelut oppilaitoksen EseduPisteiltä

© Etelä-Savon ammattiopisto 2021