Skip to content
EtusivuOpiskelijalle

Opiskelijalle

Opiskelijalle -sivuille olemme koonneet tärkeää tietoa opintoihisi liittyen.

Opiskelu Esedussa on monipuolista ja täynnä mahdollisuuksia. Opintojesi aikana sinua tukevat ja ohjaavat opettajien lisäksi esimerkiksi opinto-ohjaajat, kuraattorit ja psykologit sekä EseduPisteen henkilökunta.

Opiskelu Esedussa

Opiskelijana sinun on hyvä tietää monia asioita opintoihin liittyen, kuten tutkintojen rakenne, henkilökohtaistaminen, työpaikalla tapahtuva oppiminen, näyttöjen suorittaminen, arviointi ja oppilaitoksen sekä asuntoloiden säännöt.

Opiskelun tueksi

Tästä osiosta löydät erilaisista opiskelemista tukevia ja auttavia palveluita sekä tiedonlähteitä.

Monipuoliset mahdollisuudet

Esedun opiskelijana sinulla on useita erilaisia mahdollisuuksia kartuttaa osaamistasi monipuolisesti ammattiopintojesi ohella. Pääset kehittämään omaa osaamistasi omien kiinnostuksen kohteidesi ja tavoitteidesi mukaisesti. Olit sitten kiinnostunut lukio- tai jatkoväyläopinnoista, vaikuttamisesta, yrittäjyydestä tai esimerkiksi kilpailutoiminnasta.

Valmistuvalle opiskelijalle

Onneksi olkoon! Opintosi ovat lopuillaan ja varmasti mietit jo erilaisia vaihtoehtoja, miten jatkaa eteenpäin valmistumisesi jälkeen. Olemme kasanneet kattavan tietopaketin ohjaamaan sinua eteenpäin valmistumisesi jälkeen.

Valmistuvan opiskelijan tietopaketti

Kolme Esedulta valmistunutta opiskelijaa todistukset kädessään

© Etelä-Savon ammattiopisto 2021