Skip to content
EtusivuOpiskelijakortti

Opiskelijakortti

Slice on maksuton, monipuolinen ja kotimainen opiskelijakortti Esedun opiskelijoille.

Slice-opiskelijakortti

Slice on maksuton, monipuolinen ja kotimainen opiskelijakortti Esedun opiskelijoille. Opiskelijat voivat hakea digitaalisen Slice-opiskelijakortin, jolla saa tuhansia etuja niin paikallisesti kuin ympäri Suomea. Opiskelijakortista on kaksi versiota: sininen ja vihreä kortti. Sininen kortti on tarkoitettu päätoimisesti opiskeleville ja se oikeuttaa yleisten Slice-opiskelijaetujen lisäksi mm. VR:n opiskelijaetuun. Vihreä kortti ei oikeuta alennuksiin VR:n lipuista, mutta oikeuttaa silti kaikkiin muihin tuhansiin opiskelijaetuihin läpi Suomen.

Toimi näin ja saat Slice-edut käyttösi:

1. Anna Wilmassa lupa tietojesi siirtoon Slicelle. Mene Wilman nettiversiossa kohtaan Lomakkeet, josta valitse Luvituslomake ja laita rasti kohtaan Annan luvan tietojeni luovuttamiseen Slice.fi palvelun käyttöön. Jos olet alaikäinen, pyydä huoltajaasi antamaan lupa.

2. Lähetä kasvokuvasi Slicelle. Kännykkäkameralla otettu kuva käy, kun kasvosi näkyvät kuvassa edestäpäin. Mene osoitteeseen Slice.fi/upload/esedu ja täytä tietosi, anna sähköpostiosoitteeksi sama, jonka olet ilmoittanut oppilaitokselle. Lisää kuva ja paina Lähetä kuva painiketta.

3. Odota Slicelta sähköpostia, jossa on aktivointitunnukset omalle kortillesi.

4. Lataa Slice-sovellus puhelimeesi sovelluskaupasta.

Jos sinulla on ollut jonkin toisen oppilaitoksen Slice-kortti käytössäsi eikä valokuvan lähetys onnistu, ilmoita asiasta alla olevaan Slice tukiosoitteeseen.

Puhelimen vaihtuessa täytyy tunnus resetoida. Opiskelija voi tehdä tämän itse osoitteessa www.slice.fi/resetoi käyttämällä sähköpostiosoitettaan.

Jos sinulla on ongelmia kortin hakemisessa, ota yhteyttä info@slice.fi

Hyväksy Tilastot & Markkinointi evästeet katsoaksesi tämän videon.

© Etelä-Savon ammattiopisto 2021