Skip to content
EtusivuTietoa Esedusta

Tietoa Esedusta

Esedu on monialainen toisen asteen ammatillinen oppilaitos Etelä-Savossa. Meillä voit valita koulutuksen yli 20 eri ammattiin. Koulutamme eturivin taitajia Mikkelissä sekä Pieksämäellä. Koulutuksiimme on jatkuva haku joustavasti ympäri vuoden.

Esedun opiskelijat juttelevat keskenään

Pedagoginen ohjelma – Osaamisen kehittämisen kulmakivet

Perustehtävämme on kohottaa ja ylläpitää Etelä-Savon väestön ammatillista osaamista, tukea alueen työ- ja elinkeinoelämän uudistamista sekä vastata sen osaamistarpeisiin, edistää työllisyyttä, antaa valmiuksia yrittäjyyteen ja työ- ja toimintakyvyn jatkuvaan ylläpitoon. Tehtävänämme on tukea jatkuvaa oppimista ja ammatillista kasvua, opiskelijoiden itsensä kehittämisen valmiuksia sekä tarjota mahdollisuutta hakeutua jatko-opintoihin.

Tutustu pedagogiseen ohjelmaamme

Kehittämishankkeet

Esedu tunnetaan ketteränä kehittäjäorganisaationa, jolla on laaja ja monipuolinen hanketoiminta. Kehittämishankkeilla edistämme niin oman koulutustehtävämme edellytyksiä onnistua kuin maakunnan yritysten osaamista, kilpailukykyä ja ammattitaitoisen työvoiman saatavuutta. Olemme myös haluttu kumppani sekä kansallisissa että kansainvälisissä hankeverkostoissa.

Tutustu kehittämishankkeisiimme

Sisäänkäynti Otavankatu
Esedun opettaja ja opiskelija tietokoneen äärellä ohjaustilanteessa

Laadunhallinta

Olemme toteuttaneet Esedulla systemaattista laatutyötä jo vuosien ajan. Laatutyömme kantavana peruspilarina on pitkäjännitteisyys, systemaattisuus sekä jatkuvan parantamisen periaate. Teemme laadun kehittämisen eteen jatkuvaa ja tavoitteellista työtä.

© Etelä-Savon ammattiopisto 2021