Skip to content
EtusivuOpiskelijalleOpiskelijatoiminta

Opiskelijatoiminta

Opiskelijatoiminta Esedulla on toimintaa, jonka tavoitteena on lisätä hyvinvointiasi, osallisuuttasi ja tukea opintojesi etenemistä. Opiskelijatoiminta esimerkiksi järjestää erilaisia tapahtumia yhdessä opiskelijoiden kanssa sekä ryhmäyttävää toimintaa.

ChillEdu

Otavankadun kampuksella on päivittäin auki opiskelijoiden tila, Chilledu, jossa voit viettää aikaa taukojesi aikana, kuunnella musiikkia, pelata pleikkaria, osallistua erilaisiin teemapäiviin tai tulla tekemään tehtäviäsi tai ryhmätöitä. Chilledusta saat myös apua kysymyksiisi, mikäli et tiedä, mistä voisit asiaasi kysyä.

Seuraa Opiskelijayhdistys Esedu RY:tä Facebookissa

Esedun opiskelija firsbeegolfkorin edessä rannalla

Tutortoiminta

Kiinnostavatko sinua uudet kaverit, elämykset ja kokemukset? Haluatko olla mukana suunnittelemassa ja toteuttamassa mukavia tapahtumia? Oletko valmis esittelemään omaa alaasi ja Esedua erilaisissa markkinointitilaisuuksissa?

Esedussa koulutetaan joka kevät ensimmäisen vuoden opiskelijoita opiskelijatutoreiksi. Tutoriksi haetaan ilmoittautumalla opiskelijatoiminnan ohjaajalle tai omalle opolle hakuaikana. Hakemisesta saat viestin Wilman kautta. Tutorit sitoutuvat tehtävään yhden lukuvuoden ajaksi. Tutortoiminnasta on mahdollista saada opintoja maksimissaan 3 osp yhteisten tutkinnon osien paikallisiin ammattitaitovaatimuksiin perustuviin tutkinnon osiin.

Lisätietoa tutortoiminnasta ja siihen hakeutumisesta saat opiskelijatoiminnan ohjaajilta!

Opiskelijayhdistys

Opiskelijat ovat tärkeässä roolissa mukana kehittämässä entistä parempaa Esedua!

Opiskelijayhdistys Esedu ry edistää opiskelijoiden yhteistoimintaa ja toimii opiskelijoiden edunvalvojana sekä vaikuttamiskanavana. Opiskelijayhdistyksen tehtävänä on huolehtia, että opiskelijoita kuullaan heitä koskevissa asioissa ja sen jäseniä ovat kaikki Etelä-Savon ammattiopiston opiskelijat.

Opiskelijayhdistys Esedu ry:lle valitaan vuosittain syyskokouksessa hallitus, joka vastaa yhdistyksen toiminnasta. Lisäksi Esedun Pieksämäen yksikössä toimii Opiskelijayhdistys Esedu ry:n Pieksämäen jaosto, jonka hallitus valitaan myös syksyisin.

Opiskelijayhdistyksen hallituksen jäsenet tapaavat säännöllisesti Etelä-Savon ammattiopiston johtajia sekä rehtoreita ja edustavat opiskelijoiden näkökulmaa erilaisissa työryhmissä, kuten opiskelijahyvinvoinnin kehittämisryhmässä.

Opiskelijayhdistyksen hallitusten kokoukset ovat avoimia kaikille Esedun opiskelijoille, eli jos olet kiinnostunut toiminnasta niin voit tulla mukaan tapaamaan hallituksen jäseniä ja kertomaan omat kehittämisideasi tai kommenttisi! Tiedon seuraavasta kokouksesta saat hallituksen jäseniltä tai toimintaa ohjaavilta henkilöiltä.

Opiskelijayhdistys Esedu ry:n hallitus 2020

Emmi Ollikainen (pj.)
Emma Lipiäinen (vpj.)

Hallituksen jäsenet: Miika Häkkinen, Roni Mänttäri, Anatoli Pioulziou ja Mirva Saarinen

Pieksämäen jaosto 2022

Iida Lähdekorpi Hika19BP (puheenjohtaja ja Esedun opiskelijayhdistyksen hallituksen jäsen)

Hallituksen jäsenet:
Elina Aarnio Raca20P
Fanni Venäläinen Raca20P sekä
Jamira Vänttinen Raca21P
Iita Sorvali Merko21AP

Tutustu opiskelijayhdistykseen

Harrastaminen ja kerhotoiminta

Opiskelijatoiminta järjestää erilaista kerhotoimintaa opiskelijoiden kiinnostuksien mukaan. Jos olet kiinnostunut esimerkiksi bändissä soittamisesta tai liikuntavuoroista, niin tietoa niistä saat opiskelijatoiminnan ohjaajalta. Voit esittää myös omia ideoita ja toiveita harrastustoimintaan liittyen.

Opiskelija seisoo jalkapallokentällä ja pitää jalkapalloa jalan alla.

Ota yhteyttä:


Opiskelijatoiminnanohjaaja
Sanna Airas (Mikkeli)
puh. 040 724 5685
sanna.airas@esedu.fi

 

Opiskelijatoiminnanohjaaja
Tuula Lindholm (Pieksämäki)
puh. 040 305 6669
tuula.lindholm@esedu.fi

Asuntolanhoitaja
Seppo Naukkarinen (Pieksämäki; harrastustoiminta)
puh. 040 305 6614
seppo.naukkarinen@esedu.fi

© Etelä-Savon ammattiopisto 2021