Skip to content

Kansainvälisyys

Kansainvälistymisen mukanaan tuomat taidot ovat yhä suuremmassa roolissa myös kotimaan työympäristöissä. Tarjoamme sinulle monia loistavia mahdollisuuksia kansainvälistymiseen opintojesi aikana.

Vet Charter logo
co-funded by the erasmus+
Valokuva venäläisestä kirkosta

Tutustu vaihtokokemuksiin ja kohdemaihin

Ulkomaanvaihto on aina elämys, joka tarjoaa uutta ja mielenkiintoista koettavaa. Vaihtomaitamme ovat mm. Espanja, Hollanti, Irlanti, Iso-Britannia, Kroatia, Malta, Ranska, Saksa, Slovenia, Tanska, Unkari ja Venäjä.

Vaihtokohdemaat

Maailma on avoin sinulle

Voit hankkia kansainvälistä osaamista osana omia opintojasi joko kansainvälistymällä kotimaassa tai lähtemällä ulkomaanvaihtoon. Voit myös osallistua kieli- ja kulttuuriopintoihin tai vaikkapa toimia ulkomaisen vaihto-opiskelijan tutorina. Kokemus työkulttuurista ja –tavoista ulkomailla antaa valmiuksia toimia monikulttuurisessa työympäristössä sekä menestyä kansainvälistyvillä työmarkkinoilla. Työskentely ulkomailla täydentää ammatillista osaamistasi ja on osa opintojasi.

Ota yhteyttä

Esedu, kansainvälisyyspalvelut
Otavankatu 4, Mikkeli

Hapi Väärä (ma-to, etänä)
puh. 044 711 5919
hapi.vaara@esedu.fi

Jenni Kolmisoppi (pääsääntöisesti ti-to, etänä)
puh. 044 711 5082
jenni.kolmisoppi@esedu.fi

 

Finvet.fi

Esedu kuuluu Akkuna Venäjälle -verkostoon. Toiminnan kautta on mahdollista tutustua venäjän kieleen ja venäläiseen kulttuuriin kotimaassa tai lähteä vaikkapa opintomatkalle, vaihtoon tai kilpailumatkalle Venäjälle.

Lisätietoja
Noora Juuti
puh. 040 725 5171
noora.juuti@esedu.fi

Koulutusalojen kansainvälisyysvastaavat

Kansainvälisyysvastaavina toimivat opettajat (kv-vastaavat) tiedottavat opiskelijoita mahdollisuuksista ja neuvovat kaikissa käytännön asioissa.

Eri koulutusalojemme kv-vastaavat

Hakeutuminen vaihtojaksolle

Haluatko ulkomaille hankkimaan työkokemusta? Oletko aina halunnut nähdä maailmaa? Nyt kannattaa hakea Erasmus+ -apurahaa ulkomaan vaihtoon! Apurahalla maksetaan kaikki vaihtosi matka- ja majoituskulut, joten tartu mahdollisuuteen!

Vaihtojaksolle hakeutuminen

Nainen meren rannalla

© Etelä-Savon ammattiopisto 2021