Skip to content
EtusivuKoulutuksetKirjanpito 30 osp

Kirjanpito 30 osp

Tutkinnon osa liiketoiminnan perustutkinnosta

Opiskelupaikka:
Verkko
Hakutapa:
Muu haku

Minustako kuukausikirjanpitäjä?

Työelämän tarpeita vastaavan osaamisen hankkiminen tai olemassa olevan osaamisen täydentäminen ei aina vaadi koko tutkinnon suorittamista. Silloin on mahdollista suorittaa ainoastaan tutkinnon osa liiketoiminnan perustutkinnosta.

Kirjanpito -tutkinnon osan suorittaneena osaat kirjata tulot, menot ja rahoitustapahtumat taloushallinnon järjestelmää käyttäen sekä täsmäyttää tilejä ja laatia tarpeelliset ilmoitukset.

Tutkinnon osan näyttö

Osoitat ammattitaitosi näytössä toimimalla liiketoimintaa harjoittavan yrityksen tai muun organisaation kirjanpitotehtävissä. Siltä osin kuin tutkinnon osassa vaadittua ammattitaitoa ei voida arvioida näytön perusteella, ammattitaidon osoittamista täydennetään yksilöllisesti muilla tavoin.

Verkko-opiskelu

Opiskelija hankkii itse työ-/harjoittelupaikan käytännön opiskeluun ja näyttöön.

Opinnot toteutetaan verkko-opintoina. Koulutus muodostuu verkko-opinnoista, itsenäisestä opiskelusta sekä työelämässä oppimisesta. Koulutus on mahdollista suorittaa myös oppisopimuksella.

Verkko-opinnot koostuvat itsenäisestä työskentelystä Kippo-oppimisympäristössä. Opiskelijalla on mahdollisuus osallistua viikoittain opettajan verkko-opintojen ohjaustunteihin.

Verkko-opinnot soveltuvat sinulle, joka olet siirtymässä kuukausikirjanpidon tehtäviin, tai olet jo jonkun verran työskennellyt kirjanpidon tehtävissä.

  • kirjanpidon lainsäädäntö
  • kirjanpidon hoitaminen
  • täsmäytykset
  • raportit
  • veroilmoitukset

Hakeutuminen koulutukseen

Kiinnostaako opiskelu oppisopimuksella?

Opiskelu on mahdollista myös oppisopimuksella. Joko koko opintojen ajan tai lyhyempinä jaksoina.

Tutustu oppisopimukseen

Lisätietoja

HakuPiste

hakupiste@esedu.fi

Mikkeli
Otavankatu 4
puh. 040 661 0394

Pieksämäki
Keskuskatu 34
puh. 050 524 8682
puh. 040 305 6605

© Etelä-Savon ammattiopisto 2021