Skip to content

Elintarvikealan oppimisympäristöt

Leipuri-kondiittoriopiskelijoiden oppimisympäristönä toimii Mikkelissä Otavankadulla leipomo, ja sen yhteydessä Putiikki Onni.

Leipuri-kondiittoriopiskelijoiden ja elintarvikkeiden valmistajien oppimisympäristönä toimii Mikkelissä Otavankadulla leipomo ja sen yhteydessä Putiikki Onni sekä alakerrassa elintarvikkeiden käsittely- ja tuotekehitystila Leevi.

Leipomossa opiskelijat valmistavat tuotteita suomalaisista raaka-aineista myyntiin Onniin. Tuotteita valmistetaan myös tilauksesta asiakkaille. Leipomossa opiskelijoita ohjaa aina opettaja tai taitovalmentaja.

Putiikki Onni toimii oppimisympäristönä elintarvikkeiden myyntiin, elintarvikkeiden pakkaamiseen tai kahvilapalveluihin, joita Onni myös pienimuotoisesti tarjoaa.

Onnissa kehitetään osaamista niin asiakaspalveluun, visuaaliseen myyntityöhön, hinnoitteluun ja kassatyöskentelyyn. Myös omavalvontaan liittyviä asiat opiskellaan siellä.

Tuotekehitystila Leevi on elintarvikkeen valmistajien oppimisympäristö, jossa kehitetään osaamista luonnontuotteiden ja kalan jatkokäsittelyyn esim. kuivaamalla. Leevissä on myös pakkausannostelijat, joiden avulla voidaan pakata esim. kastikkeita tai massoja.

Leipomo
opettaja Jonna Suhonen
puh. 050 465 1190
jonna.suhonen@esedu.fi

Putiikki Onni
myymälävastaava Sirpa Intke
puh. 050 389 1283
sirpa.intke@esedu.fi

Tuotekehitystila Leevi
opettaja Anne Piispa
puh. 044 711 5935
anne.piispa@esedu.fi

© Etelä-Savon ammattiopisto 2021