Skip to content
EtusivuTapahtumatBaarimestariopiskelijoiden kilpailut After Barissa

Baarimestariopiskelijoiden kilpailut After Barissa

Etelä-Savon ammattiopisto Esedun ravintolan asiakaspalvelun ammattitutkinnon baarimestariopiskelijat mittelevät taidoistaan After Barissa Mikkelissä ma 8.4.2024 klo 18 alkaen. Esedu järjestää kilpailun yhteistyössä After Barin ja Anoran kanssa. 

Baarimestariopiskelijat kisaavat keskenään parhaasta cocktailista.
”Opiskelijat ovat saaneet tietyt raaka-aineet, joista he kehittelevät omat tarinansa ja ohjeensa juomiin. Kilpailuprosessi on haastava ja suunnittelutyö on aloitettu jo viime syksynä”, kertoo Esedun opettaja Henna Kääriäinen.

Kääriäinen on toiminut baarimestareiden koulutuksessa opettajana yhdessä Antti Halosen kanssa, joka on toiminut koulutuksessa asiantuntijakouluttajana. Kilpailuissa on tiukat säännöt ja tuomarointi tapahtuu pääyhteistyökumppaneiden toimesta.
”Voittajalle on luvassa maineen ja kunnian lisäksi myös mahtavat palkinnot, jotka yhteistyökumppanit tarjoavat”, Kääriäinen kertoo.

Opiskelijoiden kilpailuun osallistuu yhteensä yhdeksän opiskelijaa, jotka kaikki toimivat alan ammattilaisina erilaisissa iltaravintoloissa, baareissa ja yökerhoissa esimerkiksi tarjoilijoina, baarityöntekijöinä sekä vuoro- ja ravintolapäällikköinä.
”Ammattitutkinnon opinnot sopivat ravintola-alan tutkinnon suorittaneille ja työkokemusta baarityöstä omaaville henkilöille, jotka työskentelevät tällä hetkellä baarityössä.”

Ravintolan asiakaspalvelun ammattitutkinnon baarimestarin opinnot alkavat seuraavan kerran Esedulla syyskuussa 2024. Haku opintoihin on avoinna Esedun verkkosivuilla.

Baarimestareiden kilpailut jatkuvat After Barissa myös tiistaina 9.4.2024 Finalistit PRO- sarjalla, johon on voinut ilmoittautua myös muut alan ammattilaiset. 

 

  • 8.4.2024 18:00-21:00
After Bar, Mikkeli
opettaja Henna Kääriäinen  
puh. 040 352 5219 

© Etelä-Savon ammattiopisto 2021