Skip to content
EtusivuAjankohtaistaOpiskelijoiden haku kv-vaihtoon

Opiskelijoiden haku kv-vaihtoon

06.02.2023

Etelä-Savon ammattiopistossa on mahdollista suorittaa osa työelämäjaksoista ulkomailla. Suorituspaikkoja eli yhteistyökumppaneitamme on pääsääntöisesti Euroopassa. Opiskelijavaihdot ovat yleensä kestoltaan 4-8 viikkoa, mutta nyt tarjoamme myös pitkää 3 kk mittaista vaihtoa.

Hakuaika vaihtoihin on kaksi kertaa lukuvuodessa, ja seuraava hakuaika on 13.-24.2.2023. Tässä haussa valittavien opiskelijoiden vaihto toteutetaan pääsääntöisesti syksyllä 2023.

Kaikki ohjeet hakeutumisesta kv-vaihtoon löydät oppilaitoksen verkkosivuilta:

Hakemus täytetään Wilmassa kohdassa Kyselyt. Tarvitset hakemuksen liitteeksi englanninkielisen CV:n ja esittelykirjeen (Cover letter). Ohjeet näiden laatimiseksi ovat niin ikään verkkosivuilla. Tallenna nämä kaksi liitettä ensin koneellesi ja täytä vasta sitten hakulomake.

Alaikäisten opiskelijoiden hakemus menee ensin huoltajan hyväksyttäväksi. Vastuuohjaaja tekee oman puoltonsa ja sitten hakemukset käsitellään kv-toimistossa. Päätös vaihtoihin valittavista opiskelijoista tehdään kv-ryhmän kokouksessa 20.3., jonka jälkeen päätökset lähetetään kaikille hakijoille Wilman kautta.

Lisää tietoa hakemisesta on täällä: 

Aloilla pidetään kv-infoja nyt haun alkaessa. Alasi kv-vastaava tiedottaa niistä.

Jos sinulla on kysyttävää, niin olethan yhteydessä oman alasi kv-vastaavaan, vastuuohjaajaasi tai meihin kv-toimistossa esim. Wilma-viestillä, sähköpostitse tai puhelimitse:

Jenni Kolmisoppi (puh. 044 711 5082) ja Katja Akulsina (puh. 040 651 7573)
etunimi.sukunimi@esedu.fi

© Etelä-Savon ammattiopisto 2021