Skip to content
EtusivuAjankohtaistaOpiskelija, hanki Slice-opiskelijakortti

Opiskelija, hanki Slice-opiskelijakortti

18.08.2023

Esedun digitaalinen Slice-opiskelijakortti

Slice on maksuton, monipuolinen ja kotimainen opiskelijakortti Esedun opiskelijoille. Opiskelijat voivat hakea digitaalisen Slice-opiskelijakortin, jolla saa tuhansia etuja niin paikallisesti kuin ympäri Suomea.

Opiskelijakortista on kaksi versiota: sininen ja vihreä kortti. Sininen kortti on tarkoitettu päätoimisesti opiskeleville ja se oikeuttaa yleisten Slice-opiskelijaetujen lisäksi mm. VR:n opiskelijaetuun. Vihreä kortti ei oikeuta alennuksiin VR:n lipuista, mutta oikeuttaa silti kaikkiin muihin tuhansiin opiskelijaetuihin läpi Suomen.

Toimi näin ja saat Slice-edut käyttösi:

  1. Anna Wilmassa lupa tietojesi siirtoon Slicelle. Mene Wilman nettiversiossa kohtaan Lomakkeet, josta valitse Luovutuslomake ja laita rasti kohtaan Annan luvan tietojeni luovuttamiseen Slice.fi-palvelun käyttöön. Jos olet alaikäinen, pyydä huoltajaasi antamaan lupa.
  2. Lähetä kasvokuvasi Slicelle. Kännykkäkameralla otettu kuva käy, kun kasvosi näkyvät kuvassa edestäpäin. Mene osoitteeseen slice.fi/upload/esedu ja täytä tietosi, anna sähköpostiosoitteeksi sama, jonka olet ilmoittanut oppilaitokselle. Lisää kuva ja paina Lähetä kuva painiketta.
  3. Odota Slicelta sähköpostia, jossa on aktivointitunnukset omalle kortillesi.
  4. Lataa Slice-sovellus puhelimeesi sovelluskaupasta.

Jos sinulla on ollut jonkin toisen oppilaitoksen Slice-kortti käytössäsi eikä valokuvan lähetys onnistu, ilmoita asiasta alla olevaan Slicen sähköpostiin.

Opiskelijakortin vaihtaminen uuteen puhelimeen:

Mikäli vaihdat puhelinta, voit resetoida tunnuksesi osoitteessa slice.fi/resetoi. Syötä lomakkeeseen Slicelle ilmoittamasi sähköpostiosoite. Saat hetken kuluttua sähköpostiisi linkin, jota klikkaamalla saat hetken kuluttua sähköpostiisi uudet sovelluksen aktivointikoodit.

Muissa ongelmatilanteissa ota yhteyttä Slicen asiakaspalveluun info@slice.fi.

Lisätiedot: esedu.fi/opiskelijakortti

© Etelä-Savon ammattiopisto 2021