Skip to content
EtusivuAjankohtaistaOpiskelija, hae ulkomaan vaihtoon! Hakuaika 1.-11.2.2022

Opiskelija, hae ulkomaan vaihtoon! Hakuaika 1.-11.2.2022

24.01.2022

Etelä-Savon ammattiopistossa on mahdollista suorittaa osa työelämäjaksoista ulkomailla. Suorituspaikkoja eli yhteistyökumppaneitamme on pääsääntöisesti Euroopassa ja lisäksi Venäjällä. Opiskelijavaihdot ovat kestoltaan 4-8 viikkoa, ja vaihtoihin lähtevät yleensä 2. ja 3. vuoden opiskelijat.

Hakuaika vaihtoihin on kaksi kertaa lukuvuodessa, ja seuraava hakuaika on 1.-11.2.2022. Tässä haussa valittavien opiskelijoiden vaihto toteutetaan pääasiassa syksyllä 2022.

Kaikki ohjeet ja ohjevideot hakeutumisesta kv-vaihtoon löydät oppilaitoksen verkkosivuilta: Kansainvälisyys ja sieltä erityisesti kohdasta Vaihtoon lähtijälle. Lue oman alasi kohdemaalistaus Vaihtokohdemaat ja vaihtokokemukset.

Hakemus täytetään Wilmassa kohdassa Hakemukset ja päätökset. Tarvitset hakemuksen liitteiksi englanninkielisen CV:n ja esittelykirjeen (Cover letter). Ohjeet näiden laatimiseksi ovat niin ikään verkkosivuillamme. Tallenna nämä kaksi liitettä ensin koneellesi ja täytä vasta sitten hakulomake. Hakemusta ei käsitellä, jos nämä liitteet puuttuvat. Hakulomakkeen voi täyttää vain nettiselaimella, ei puhelimen Wilma-sovelluksella.

Alaikäisten opiskelijoiden hakemus menee ensin huoltajan hyväksyttäväksi. Vastuuohjaaja tekee oman puoltonsa ja sitten hakemukset käsitellään kv-toimistossa. Päätös vaihtoihin valittavista opiskelijoista tehdään kv-ryhmän kokouksessa 22.2.2022. Päätöksistä ilmoitetaan opiskelijoille viimeistään viikolla 10.

Jos sinulla on kysyttävää, niin olethan yhteydessä oman alasi kv-vastaavaan, vastuuohjaajaasi tai meihin kv-toimistossa esim. Wilma-viestillä, sähköpostitse tai puhelimitse:

© Etelä-Savon ammattiopisto 2021