Skip to content
EtusivuHankkeetOSKU – Osaaminen kuntoon
Sininen tausta esedun logoilla

OSKU - Osaaminen kuntoon

Kohderyhmä

Yritykset ja työyhteisöt sekä niiden henkilöstö Etelä-Savossa Mäntyharjulla, Pertunmaalla, Hirvensalmella, Juvalla sekä Kangasniemellä.

Tavoitteet

Pilotissa haetaan uudenlaista mallia yritysten osaamisen kehittämisen toteutukselle sekä henkilöstön jatkuvalle oppimiselle. Mallissa yritysten henkilöstön kehittäminen toteutetaan paikallisesti ja verkostossa uusilla menetelmillä (esim. vertaisvalmennus, b-to-b mentorointi, verkko-oppiminen, työpaikka oppimisympäristönä). Samalla syntyy uudenlainen yhteistyön tapa työelämän ja kehittämispalveluja, ml. koulutusta, tarjoavien välille.

Toimenpiteet

OSKUn lähtökohtana on yritykset, joiden osaamistarpeita on aiemmin kartoitettu. Nykytilanteen päivityksessä selvitetään toiminnan tulevia muutostarpeita sekä suunnitellaan henkilöstön osaamisen kehittämisen vaihtoehtoja. Oppiminen tapahtuu parhaimmillaan työssä, yhdessä tai verkostossa, verkko-oppimisen avulla tai täsmäkoulutuksella. Oppia voi antaa työkaveri, paikallinen asiantuntija tai saman alan verkoston asiantuntija. Kokeilujen jälkeen osaamisen kehittämisen malleja jaetaan vinkiksi muille.

1.5.2021-28.2.2022

Etelä-Savon Koulutus Oy

73 000€

SITRA

Vastuuhenkilö Kristiina Leso
Kristiina.Leso@esedu.fi
p. +358 44 711 5300

Etelä-Savon ammattiopisto Esedu

© Etelä-Savon ammattiopisto 2021