Skip to content
EtusivuTapahtumatTyöpaja: elintarvikehygienia, elintarvikehuoneisto ja omavalvonta

Työpaja: elintarvikehygienia, elintarvikehuoneisto ja omavalvonta

Esedulla (Otavankatu 4, Mikkeli: tuotekehitystila Leevi ja opetuskeittiö 209) järjestetään 24.3. klo 15-18 työpaja, jossa aiheena elintarvikehygienia, elintarvikehuoneisto sekä omavalvonta.

Työpajan järjestävät Etelä-Savon ammattiopisto Esedu, Ruralian URAKKA-hanke sekä Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu Xamk.

Ohjelma

klo 15.00 Kokoontuminen Otavankatu 4 sisääntuloaulaan ja tutustuminen LEEVIIN eli tuotekeh. tilaan
klo 15.20 Opetuskeittiössä kierros ja käytännön omavalvonta
klo 16.30 Elintarvikehygienia Marjo Särkkä-Tirkkonen Ruraliasta
klo 17.30 Vapaata keskustelua ja kysymyksiä

Työpaja on maksuton, mutta osallistuminen vaatii ilmoittautumisen. EU-rahoitteinen Luonnoneväistä Elinvoimaa Etelä-Savoon -hanke rahoittaa työpajan. Lisätietoa hankkeeseen osallistujista kerättävistä tiedoista löydät rakennerahastot.fi -sivustolta.

 

  • 24.3.2022 15:00-18:00
Esedu, Otavankatu 4, Mikkeli

© Etelä-Savon ammattiopisto 2021