Esedulla (Otavankatu 4, Mikkeli: tuotekehitystila Leevi ja opetuskeittiö 209) järjestetään 24.3. klo 15-18 työpaja, jossa aiheena elintarvikehygienia, elintarvikehuoneisto sekä omavalvonta.
Työpajan järjestävät Etelä-Savon ammattiopisto Esedu, Ruralian URAKKA-hanke sekä Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu Xamk.
klo 15.00 Kokoontuminen Otavankatu 4 sisääntuloaulaan ja tutustuminen LEEVIIN eli tuotekeh. tilaan
klo 15.20 Opetuskeittiössä kierros ja käytännön omavalvonta
klo 16.30 Elintarvikehygienia Marjo Särkkä-Tirkkonen Ruraliasta
klo 17.30 Vapaata keskustelua ja kysymyksiä
Työpaja on maksuton, mutta osallistuminen vaatii ilmoittautumisen. EU-rahoitteinen Luonnoneväistä Elinvoimaa Etelä-Savoon -hanke rahoittaa työpajan. Lisätietoa hankkeeseen osallistujista kerättävistä tiedoista löydät rakennerahastot.fi -sivustolta.