Kutsumme Etelä-Savon ravintola-alan yrittäjät ja ruoantuotannon parissa toimivat sekä alan asiantuntijat mukaan maksuttomaan Rohkeutta Ruokainnovaatioihin -tapahtumaan.
Tapahtuma kokoaa yhteen alueen ruokamaailman vaikuttajia ja tarjoaa mahdollisuuden verkostoitua, inspiroitua, oppia uutta ja maistella paikallisia innovatiivisia herkkuja.
Tapahtuma järjestetään Esedulla, osoitteessa Otavankatu 4, Mikkeli.
Ilmoittautuminen (pääaula)
klo 14.00 Tervetulosanat (Ilonan ruokasali)
Ohjelman ja esiintyjien esittely
klo 14.10 Misat tikkiin – Markus Hurskainen
Tehokas ennakointi lähi- ja keruutuotteiden käytössä ammattikeittiöissä. Heittäytymistä tuotekehittelyyn.
klo 14.35 Rohkeutta ruokainnovaatioihin – Anna Siitari
Kirjalan kahvipaahtimon menestystarina
klo 14.55 Puhetta eteläsavolaisista raaka-aineista ja ruoasta – Vesa Kallio
Tukku ei ole alkuperämaa
klo 15.15 Ruoantuottajien ja ravintoloiden yhteistyö – Timo ”Lintsi” Linnanmäki
Case Kaartilan tilan Mallaspossu
Yhteistyökumppanien esittely; Mikkelin kehitysyhtiö Miksei, Mikkelin seudun Uusyrityskeskus, RUOTO-hanke, Saimaa European Region of Gastronomy
klo 15.45 Esittelypisteet
Kiertely paikallisten yritysten ja toimijoiden esittelypisteissä, maistiaisia ja verkostoitumista
Päätössanat
Pidätämme oikeudet muutoksiin ohjelmassa.
1. Lintsin Luola – Apua innovointiin
2. Maistiaisia
Muun muassa:
3. Osaamisen kehittämisen mahdollisuudet…
Yhteistyössä RUOTO (Ruokaklusterin toiminnallistaminen) -hanke