Skip to content
EtusivuTapahtumatRohkeutta ruokainnovaatioihin

Rohkeutta ruokainnovaatioihin

Kutsumme Etelä-Savon ravintola-alan yrittäjät ja ruoantuotannon parissa toimivat sekä alan asiantuntijat mukaan maksuttomaan Rohkeutta ruokainnovaatioihin -tapahtumaan.

Tapahtuma kokoaa yhteen alueen ruokamaailman vaikuttajia ja tarjoaa mahdollisuuden verkostoitua, inspiroitua, oppia uutta ja maistella paikallisia innovatiivisia herkkuja kuoreesta ja muikusta. Ilmoittaudu pian, sillä tapahtumaan on rajallisesti paikkoja!

Rohkeutta ruokainnovaatioihin
ma 28.10.2024 klo 14-17
Lounasravintola Ilona (Esedu, Otavankatu 4, Mikkeli)

 

Ohjelma

  • klo 14.00 Tervetulosanat (Ilonan ruokasali)
    • Ohjelman ja esiintyjien esittely
  • klo 14.30 Pekka Sahama – Kalaleaderin aktivaattori

    • Kalalajit ja niiden käyttö ravintola-alalla ja rahoitusmahdollisuudet
  • klo 14.50 Remi Trémouille – Ravintoloitsija ja keittiömestari Ravintola Solitarysta

    • Innovatiivisen kalapajan kuulumiset ja tuotteet muikusta ja kuoreesta
  • klo 15.30 Esittelypisteet
    • Maistiaisia kuoreesta ja muikusta, kiertelyä paikallisten  yritysten ja toimijoiden esittelypisteissä, verkostoitumista sekä tutustumista Esedun tuotekehitystila Leeviin
  • klo 16.45 Päätössanat

 

Ilmoittaudu tapahtumaan

Yhteistyössä RUOTO (Ruokaklusterin toiminnallistaminen), KISMET (Sustainable Food Environments) sekä Lisäarvoa järvikalajalosteista -hankkeet.

  • 28.10.2024 14:00-17:00
Otavankatu 4, Mikkeli, Ilonan ruokasali

© Etelä-Savon ammattiopisto 2021