Skip to content
EtusivuKoulutuksetYhteistyö perheen ja läheisten kanssa 15 osp

Yhteistyö perheen ja läheisten kanssa 15 osp

Tutkinnon osa vammaisalan ammattitutkinnosta

Opiskelupaikka:
Verkko
Hakutapa:
Jatkuva haku

Työelämän tarpeita vastaavan osaamisen hankkiminen tai olemassa olevan osaamisen täydentäminen ei aina vaadi koko tutkinnon suorittamista. Silloin on mahdollista suorittaa ainoastaan tutkinnon osa vammaisalan ammattitutkinnosta.

Yhteistyö perheen ja läheisten kanssa -tutkinnon osan suoritettuasi osaat kohdata ja tukea erilaisia perheitä ja läheissuhteita, lapsen ja nuoren kasvua yhdessä läheisten kanssa, aikuisen henkilön perhettä ja läheisiä. Tiedostat moniammatillisen työn merkityksen ja toimit alan palveluverkostoissa. Edistät työhyvinvointia ja turvallisuutta, arvioit ja kehität ammatillista toimintaasi.

Tutkinnon osan näyttö

Osoitat ammattitaitosi näytössä näytössä näytössä käytännön työtehtävissä toimimalla vammaisalan palveluiden piirissä. Siltä osin kuin tutkinnon osassa vaadittua ammattitaitoa ei voida arvioida näytön perusteella, ammattitaidon osoittamista täydennetään yksilöllisesti muilla tavoin.

Verkko-opiskelu

Opinnot toteutetaan verkko-opintoina ja työelämässä oppien. Mikäli sinulla on tutkinnon osan suorittamiseen sopiva työsuhde, suosittelemme oppisopimusta.

Tutkinnon osan verkko-opinnot on tarkoitettu sinulle, joka haluat hankkia tai täydentää työelän tarpeita vastaavaa osaamistasi.

Koulutukseen hakeutuvalta edellytetään aikaisempia sosiaali- ja terveysalan opintoja, alan työkokemusta noin 3 vuoden ajalta tai muulla tavoin hankittua osaamista.

Hakeutuminen koulutukseen

Koulutukseen ei ole erillistä hakuaikaa – voit hakeutua opiskelemaan jatkuvan haun kautta. Opintojen aloitus sekä kesto sovitaan hakijakohtaisesti henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman (HOKS) mukaisesti.

Tutustu jatkuvaan hakuun

Koulutusmaksu

Koulutusmaksu on 150 €.

HUOM! Koulutusmaksua ei peritä vuonna 2023 aloittavilta opiskelijoilta.

Hakeutuminen koulutukseen

Jatkuva haku, aloitus sopimuksen mukaan.

Hae koulutukseen

Kiinnostaako opiskelu oppisopimuksella?

Opiskelu on mahdollista myös oppisopimuksella. Joko koko opintojen ajan tai lyhyempinä jaksoina.

Tutustu oppisopimukseen

Lisätietoja

HakuPiste

hakupiste@esedu.fi

Mikkeli
Otavankatu 4
puh. 040 661 0394

Pieksämäki
Keskuskatu 34
puh. 050 524 8682
puh. 040 305 6605

© Etelä-Savon ammattiopisto 2021