Skip to content
EtusivuHakijalleAloittaville opiskelijoillePuhtaus- ja kiinteistöpalvelujen perustutkinto – tietoa aloittavalle

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelujen perustutkinto – tietoa aloittavalle

Henkilökohtainen avustaja, toimitilahuoltaja, kodinhuoltaja

Aloitus Mikkelissä

 

Paikka

Etelä-Savon ammattiopisto
Otavankatu 4, Mikkeli

 

Hyödyllistä tietoa opintoihisi liittyen

Hankittavaksesi jäävät opiskelussasi tarvitsemasi yleiset opiskelutarvikkeet: muistiinpanovälineet, kuten kynä, kumi luentopaperit tai vihot.

Opiskelumateriaali on pääosin sähköistä. Oppimistehtäviä voit tehdä oppilaitoksen itsenäisissä opiskelutiloissa. Suositellaan hankittavaksi siivousalan kirja, jonka tiedot opettaja antaa opintojen alussa. Kirjan hinta on noin 50 €.

Asiallinen työvaatetus ja työkengät on välttämätön opiskeluun liittyvä asia. Suositeltavat työvaatteet ovat kaksi t-paitaa ja työhousut. Työasuun kuuluvat myös työkengät, noin 70 €, joita on saatavana Mikkelissä muun muassa Image Wear -liikkeestä. Oppilaitoksessa on opiskelun alkupäivinä useiden valmistajien työkenkäesittelyjä, jolloin voit kokeilla ja hankkia sinulle sopivat kengät. Lopulliset tilaukset ja hankinnat tehdään opintojesi alkaessa elokuussa.

Voit käydä jo ennakkoon tutustumassa työvaatteisiin ja työkenkiin muun muassa täällä:

Image Wear työasupalvelu
Maaherrankatu 23 A, Mikkeli
puh. 020 798 0700
Myymälä on avoinna ma-pe 9-17

Työvaatteitasi varten saat käyttöösi pukukaapin. Pukukaapin avaimen panttimaksu on 10 €, joka maksetaan opettajalle. Saat panttimaksun takaisin, kun palautat avaimen. Jos avain katoaa, niin et saa takaisin panttimaksua.

Suoritat opintojesi aikana hygieniapassin ja työturvallisuuskortin. Korttikoulutukset ovat sinulle maksuttomia, maksat itse korttien viranomaismaksut.

© Etelä-Savon ammattiopisto 2021