Skip to content
EtusivuHakijalleAloittaville opiskelijoilleMetsäalan perustutkinto – tietoa aloittavalle

Metsäalan perustutkinto – tietoa aloittavalle

Aloitus Mikkelissä

Yhteishaussa valitut

Maanantaina 1.8.2022 klo 10.

Paikka

Etelä-Savon ammattiopisto
Salosaari
Metsäkouluntie 10, Mikkeli
Kokoontuminen ruokalan aulassa.

 

 

Aloitus Pieksämäellä

Maanantaina 1.8.2022 klo 10.

Paikka

Etelä-Savon ammattiopisto
Kontiopuisto 29, Pieksämäki
Kokoontuminen asuntolan edessä.

 

 

 

Aloitus Savonlinnassa

Maanantaina x.x.2022 klo xx.

Paikka

Ammattiopisto SAMIedu
Pohjolankatu 4-6, Savonlinna

Hyödyllistä tietoa opintoihisi liittyen

Metsäalan perustutkinnossa on tutkintokohtaiset terveydentilavaatimukset. Koulutukseen valitulle on lähetetty valintakirjeen / koulutuskutsun mukana Terveydentilakysely ja tiedote SORA-säädöksistä -lomake, jossa voit itse kertoa mahdollisista terveyteesi liittyvistä tekijöistä. Opiskelupaikka on ehdollinen ennen terveydentilakyselyn palauttamista oppilaitokseen, ja kunnes mahdolliset terveydelliseen soveltuvuuteen liittyvät lisäselvitykset on tehty.

Hankittavaksesi jäävät opiskelussasi tarvitsemasi yleiset opiskelutarvikkeet: muistiinpanovälineet, kuten kynä, kumi luentopaperit tai vihot sekä taskulaskin.

Metsäkoulu -kirja, n. 50 €.

Oppilaitos hankkii opiskelijoille työturvallisuuden kannalta tarpeelliset työ- ja suojavarusteet. Varusteet katsotaan ja sovitetaan ensimmäisten opiskeluviikkojen aikana.

Etelä-Savon ammattiopistolla on luonnonvara-alan opiskelijoille asuntolat sekä Mikkelissä (Salosaaren asuntola) että Pieksämäellä (Kuusitien asuntola).

Asuminen oppilaitoksen asuntolassa on maksutonta opiskelijoille kouluviikon ajan. Koulutukseen valitulle on lähetetty valintakirjeen / koulutuskutsun mukana Asuntolapaikkahakemus ja asuntolasäännöt sekä Tiedote asuntolassa asumisesta. Asuntolapaikkaa anotaan lukuvuosittain, etusijalla ovat pitkämatkalaiset opiskelijat.

Maksat itse opintojesi aikana suorittamiesi pätevyyskorttien viranomaismaksut, jotka ovat 6-12 €.

© Etelä-Savon ammattiopisto 2021