Skip to content
EtusivuHakijalleAloittaville opiskelijoilleLogistiikan perustutkinto – tietoa aloittavalle

Logistiikan perustutkinto – tietoa aloittavalle

Aloitus Mikkelissä

Yhteishaussa valitut

Maanantaina 1.8.2022 klo 10.

Jatkuvassa haussa valitut

Maanantaina 5.9.2022 klo 9.

Paikka

Etelä-Savon ammattiopisto
Kinnarinkatu 3 A, Mikkeli
Kokoontuminen lounasravintola Kiito-Oravassa, 2. krs.

 

 

Logistiikan perustutkinnossa on tutkintokohtaiset terveydentilavaatimukset. Koulutukseen valitulle on lähetetty valintakirjeen / koulutuskutsun mukana Terveydentilakysely ja tiedote SORA-säädöksistä -lomake, jossa voit itse kertoa mahdollisista terveyteesi liittyvistä tekijöistä. Opiskelupaikka on ehdollinen ennen terveydentilakyselyn palauttamista oppilaitokseen, ja kunnes mahdolliset terveydelliseen soveltuvuuteen liittyvät lisäselvitykset on tehty.

Hankittavaksesi jäävät opiskelussasi tarvitsemasi yleiset opiskelutarvikkeet: muistiinpanovälineet, kuten kynä, kumi luentopaperit tai vihot sekä taskulaskin.

Ensimmäisenä vuonna hankittaviin oppikirjoihisi kuuluu Ammattipätevyyskirja, jonka hinta on noin 65 €. Oppikirjahankinnan huolehtivat vastuuohjaajat keskitetysti. Myöhemmin hankittavista oppikirjoista opettajat tiedottavat opintojen edetessä.

Oppilaitos hankkii tarvitsemasi henkilökohtaiset suojaimet, kuten kuulo- ja silmäsuojaimet sekä työhaalarit, turvakengät ja kuljettajan työasun. Ne sovitetaan ensimmäisten viikkojen aikana opintojen alettua. Työhaalareita huollamme ja pesetämme. Edellä mainitut suojaimet ja niiden käyttö sekä huolto ovat maksuttomia opiskelijalle kuitenkin niin, että turvakenkien ja kuljettajan työasun katsotaan kestävän koko opiskelun ajan. Työskenneltäessä oppilaitoksen työtehtävissä ja huoltohallissa, työasuja ja suojavarusteita käytetään tehtävän vaatimalla tavalla.

Työvaatteitasi varten saat pukukaapin, jonka lukitsemista varten sinun on itse hankittava riippulukko.

Maksat itse opiskelusi aikana suorittamiesi korttien viranomaismaksut, jotka ovat 6-12 €.

© Etelä-Savon ammattiopisto 2021