Skip to content
EtusivuAjankohtaistaVuoden työpaikkaohjaajaksi valittiin mikkeliläinen Katja Pihlainen

Vuoden työpaikkaohjaajaksi valittiin mikkeliläinen Katja Pihlainen

10.09.2020

Mikkelin K-Supermarket Rokkalan työntekijä Katja Pihlainen palkittiin vuoden 2019 kaupan alan työpaikkaohjaajana. Palkitsijana toimi Kaupan Koulutuksen Kehittämiskeskus, jota Esedulla järjestetyssä palkitsemistilaisuudessa edusti Tarja Mykrä. Mukana onnittelemassa olivat myös K-kauppiasliiton kenttäpäällikkö Caj Sainio sekä Kaupan liitosta ekonomisti Bate Ismail. Lisäksi paikalla oli K-Supermarket Rokkalan kauppias Tiina Karinkanta.

Vuoden työpaikkaohjaajaksi kilpailuun Pihlaista esitti Esedun Liiketoimintatiimi. Pihlaisella on hankittuna työpaikkaohjaajan koulutus, ja hän on ohjannut sekä koulutus- että oppisopimuksella opiskelevia opiskelijoita useiden vuosien ajan. Hänellä on myös paljon kokemusta erityistä tukea tarvitsevien opiskelijoiden ohjaamisesta.

Valintaraadin vakuuttivat niin ikään Pihlaisen henkilökohtaiset ominaisuudet. Häntä kuvataan joustavaksi ja perusteelliseksi ohjaajaksi, joka osaa käsitellä hankalatkin asiat rakentavasti ja opiskelijoita kannustavasti. Pihlaisen lisäksi kiitosta saa myös koko K-Supermarket Rokkalan työyhteisö, joka tuntee opiskelijoiden tavoitteet ja osallistuu yhteistuumin heidän perehdyttämiseensä.

Kaupan alan vuoden työpaikkaohjaaja palkittiin nyt viidettä kertaa. Vuoden 2020 työpaikkaohjaaja valitaan alkuvuodesta 2021.

© Etelä-Savon ammattiopisto 2021