Skip to content
EtusivuAjankohtaistaUudistimme verkkosivumme

Uudistimme verkkosivumme

10.01.2022

Olemme uudistaneet verkkosivumme tammikuussa 2022. Uusi sivusto avattiin tutussa osoitteessa www.esedu.fi 10.1.2022. Julkaisun vuoksi sivusto oli alhaalla osan julkaisupäivästä. Pahoittelemme julkaisusta aiheutunutta häiriötä.

Sivuston uudistuksen tarkoituksena oli luoda saavutettava ja responsiivinen verkkosivukokonaisuus, joka palvelee Esedun eri kohderyhmiä. Uusi verkkosivusto on rakennettu saavutettavuusdirektiivin vaatimuksia noudattaen. Sivuston suunnittelusta ja teknisestä toteutuksesta on vastannut Creative Crue yhdessä JJ-Net Oy:n kanssa.

Sivuston rakenne on muodostunut eri kohderyhmien kautta. Hakijalle-, Työelämälle- ja Palvelut -sivut löytyvät sivuston päänavigaatiosta. Sivun yläreunan mustasta palkista löytyvät Opiskelijalle -sivukokonaisuus sekä Yhteystiedot- ja Tietoa Esedusta -sivut. Mustasta palkista löytyvät myös tutut Pikalinkit esedulaisten käytössä oleviin järjestelmiin.

Esedun tavoitteena on kehittää verkkosivustoa myös julkaisun jälkeen sekä tuottaa ajankohtaista ja päivittyvää sisältöä sivuille jatkossakin. Otamme mielellämme palautetta ja kehitysideoita vastaan uusista sivuista. Palautetta verkkosivustosta voit antaa sivuston palautelomakkeen kautta.

Lisätietoja: Esedun viestintä ja markkinointi

 

© Etelä-Savon ammattiopisto 2021