Skip to content
EtusivuAjankohtaistaTee oma #kekelupaus ja ota osaa Vaskihaasteeseen!

Tee oma #kekelupaus ja ota osaa Vaskihaasteeseen!

12.04.2023

Esedu on mukana huhtikuun aikana järjestettävässä valtakunnallisessa Vaskihaaste-kampanjassa. Kampanjan aikana ammattiopistojen opiskelijat ja henkilökunta voivat jättää oman vastuullisuuslupauksensa.

Vaskihaasteessa ollaan ammattiin opiskelevien puolella heitä kuunnellen! Ammatillinen koulutus on olemassa, jotta juuri sinulla olisi hyvä tulevaisuus omassa elämässäsi ja ammatissasi. Meitä amiksia on todella paljon ja me teemme yhdessä paremman, kestävämmän ja vastuullisemman elämän.

Mukana Vaskihaasteessa myös räppäri Paleface. Katso Palefacen lupausvideo Youtubesta.

Esedun johtoryhmä on tehnyt oman lupauksensa Vaskihaasteeseen. Johtoryhmä lupasi huhtikuun kokouksessaan sitoutua yhteisesti hiilijalanjäljen pienentämiseen mm. lisäämällä työmatkapyöräilyä. #esedupyöräilee

Jätä oma lupauksesi!

Keräämme huhtikuun ajan verkossa opiskelijoidemme ja henkilöstömme kestävän kehityksen ja vastuullisuuden lupauksia. Lupaukset voivat olla pienen pieniä tai suurempia. Pääasia, että sinä itse teet itsellesi merkityksellisen lupauksen.

Vaskihaaste on tehnyt sinulle helpoksi antaa oman lupauksesi. Pääset jättämään lupauksesi Webropol-lomakkeen kautta. Jätä lupauksesi 28.4. mennessä.

Voit jakaa lupauksesi myös somessa aihetunnisteilla #vaskihaaste ja #kekelupaus. Muistathan myös haastaa muita mukaan kampanjaan. Julkaisemme esedulaisten tekemiä lupauksia anonyymisti eri kanavissamme!

Vaskihaaste-kampanjan ideana on vahvistaa ammattiin opiskelevien nuorten ja aikuisten positiivista ilmastoon ja ympäristöön liittyvää kädenjälkeä, vihreää siirtymää ja edistää vastuullisen ammatti-identiteetin kehittymistä.

Vaskihaaste-kampanja on kaikille ammatillisille oppilaitoksille suunnattu maksuton kampanja, joka on toteutettu Opetushallituksen Vihreän siirtymän VASKI – Vastuullinen ja kestävä ammatillinen koulutus -hankkeen, SAKU ry:n, KESTU-hankkeen, AMKE ry:n, SAKKI ry:n sekä OSKU ry:n yhteistyönä.

© Etelä-Savon ammattiopisto 2021