Skip to content
EtusivuAjankohtaistaSyksyn verkko-opintotarjonta kaikille opiskelijoille

Syksyn verkko-opintotarjonta kaikille opiskelijoille

31.08.2023

Esedun eKampus tarjoaa seuraavia kaikkien alojen opiskelijoille sopivia valinnaisia verkko-opintoja syksyllä. Tarjolla seuraavat opintojaksot:

Yrityksessä toimiminen

Opiskelu ja ohjaus tapahtuu kokonaan verkossa ja ohjausta on saatavilla Teams-tunneilla. Lisäksi opinnoissa toteutetaan omaa yritystoimintaa esimerkiksi Nuori Yrittäjyys ry:n Vuosi yrittäjänä -ohjelman mukaisesti (NY-yrittäjyys), 4H-yrittäjänä, oppisopimuksella tai perheyrityksessä. Tunnit ovat Teamsissä. Opinnot ovat ammatillisia valinnaisia opintoja kaikissa perustutkinnoissa.

Opinnot alkavat 7.9.2023 Teams-tunteina klo 14-16.00 välillä. Lisää ohjausta saa henkilökohtaisen suunnitelman mukaan ja näyttö tehdään, kun yritys halutaan lopettaa, NY- yritystä voi pyörittää 6kk – 12 kk.

Jos kiinnostuit näistä opinnoista, ole yhteydessä omaan vastuuohjaajaasi tai liitä opinnot itsellesi Wilman kurssitarjottimen kautta kohdassa 4. ja ilmoita opinnot vastuuohjaajallesi. (Toimii vain koneella, ei mobiilisti) Yhteinen Tarjonta: Yrittäjyyden verkko-opinnot, Yrityksessä toimiminen kohdasta ja valitse syksy/ kevät opinnot kurssi.

Lisätietoja sisällöstä antaa Taija Kangas-Aro.

Yritystoiminnan suunnittelu

Tässä tehdään yritykselle (kuvitteellinen tai oikea liikeidea) kannattava ja realistinen liiketoimintasuunnitelma kirjallisena, laskelmat, hinnat ja yrityksen perustamisen asiakirjat. Tunnit ovat Teamsissä ja kaikki opiskelu muuten tapahtuu verkossa. Opinnot on mahdollista suorittaa kokonaan verkossa. Opinnot ovat ammatillisia valinnaisia opintoja kaikissa perustutkinnoissa.

Opinnot alkavat 5.9.2023 14-17.00 välillä, näyttö tehdään ennen joulua. Jos kiinnostuit näistä opinnoista, ole yhteydessä omaan vastuuohjaajaasi tai liitä opinnot itsellesi ja ilmoita opinnoista vastuuohjaajallesi Wilman kurssitarjottimen kautta kohdassa 4. Yhteinen (Toimii vain koneella, ei mobiilissa) Tarjonta: Yrittäjyyden verkko-opinnot, Yritystoiminnan suunnittelu kohdasta ja valitse Syksy opinnot kurssi.

Lisätietoja sisällöstä antaa Taija Kangas-Aro.

Sisällön tuottaminen digitaaliseen ympäristöön

Sisällön tuottaminen digitaaliseen ympäristöön -tutkinnon osan opiskeltuasi osaat toteuttaa asiakkaalle yrityksen, yhteisön tai vastaavan tahon sisällöntuotantomallin mukaista sisältöä. Osaat valo- ja videokuvauksen suunnittelulliset perusteet sekä asiakkaan tarpeiden mukaisen kuvanmuokkauksen ja editoinnin. Olet tutustunut myös sisällön tuottamiseen sosiaalisen median kanaviin sisältömarkkinoinnin näkökulmasta. Saat perustiedot sommittelusta ja pääset tutustumaan kuvauksen ja videokuvauksen kiehtovaan maailmaan.  Tuotokset julkaistaan joko sosiaaliseen mediaan, verkkosivuille tai asiakkaan omaan ympäristöön.

Näyttö 
Näytössä osoitat ammattitaitosi käytännön työtehtävissä tuottamalla digitaalista sisältöä asiakkaan tarpeisiin. Sisältö toteutetaan käyttämällä sisällöntuotannon ajantasaista välineistöä ja ohjelmistoja joko omilla välineillä, asiakkaan tarjoamana tai lainaamalla oppilaitoksesta.

Teematuokiot ja ohjaus  
Teematuokiot ja ohjaus tapahtuu Teamsin välityksellä. Varsinainen opiskeltava materiaali löytyy verkko-oppimisympäristö Kiposta ja se on mahdollista opiskella myös itsenäisesti etäopintoina lukuun ottamatta näyttöä.

Kurssiesittely

Opinnot ovat tutkinnon osa Taideteollisuusalan perustutkinnosta ja sopivat kaikkiin perustutkintoihin valinnaisina ammatillisina opintoina kohtaan ”Tutkinnon osa ammatillisesta perustutkinnosta, ammattitutkinnosta tai erikoisammattitutkinnosta”.

Opinnot alkavat 20.09.2023 ja näyttö tulisi olla tehtynä 15.12.2023 mennessä. Teams-teemojen ajankohdat tuleva näkyviin Wilman työjärjestykseen ja näkyvät myös Kipon kurssilla. Lisää ohjausta saa henkilökohtaisen suunnitelman mukaan ja näyttö toteutetaan asiakkaan toimeksiannon mukaisesti.

Jos kiinnostuit näistä opinnoista, liity kurssille Wilman kurssitarjottimelta:
-> 4.2023 ESEDUN YHTEINEN ja ilmoita opinnoista vastuuohjaajallesikin.
-> Yhteinen tarjonta, sisällön tuottaminen digitaaliseen ympäristöön
-> Sisällön tuottaminen digitaaliseen ympäristöön. Syksy 20.9.2023-15.12.2023

Lisätietoja sisällöstä antaa Tuija Seppänen 

© Etelä-Savon ammattiopisto 2021