Skip to content
EtusivuAjankohtaistaRohkeutta ruokainnovaatioihin Esedulla ti 14.11.

Rohkeutta ruokainnovaatioihin Esedulla ti 14.11.

06.11.2023

Etelä-Savon ammattiopisto Esedun Otavankadun toimipisteessä Mikkelissä järjestetään tiistaina 14.11. Rohkeutta ruokainnovaatioihin -tapahtuma. Tapahtuma on suunnattu Etelä-Savon ravintola-alan yrittäjille, ruoantuotannon parissa toimiville sekä alan asiantuntijoille.

Maksuttomassa tapahtumassa on luvassa innostavia puheenvuoroja ja maistiaisina innovatiivisia herkkuja. Tapahtuman avaa omalla puheenvuorollaan ravintola-alan yrittäjä, ruokakirjailija ja tv-kasvonakin tunnettu Markus Hurskainen. Hurskaisen lisäksi tapahtumassa esiintyy mikkeliläinen barista Anna Siitari sekä kansanedustaja Vesa Kallio.

Tapahtuman lopuksi osallistujilla on mahdollisuus osallistua paikallisten yritysten ja toimijoiden esittelypisteille. Esittelypisteillä aiheina mm. tekoäly alkuinnovoinnin lähteenä, innovatiiviset herkut sekä tuotekehitys.

Maksuttomaan tapahtumaan voi ilmoittautua KasvuEsedun verkkokaupan kautta. Tapahtuman tarkempi ohjelma on myös nähtävillä KasvuEsedun verkkokaupassa.

Tapahtumaa on toteuttamassa RUOTO (Ruokaklusterin toiminnallistaminen) -hanke.

© Etelä-Savon ammattiopisto 2021