Skip to content
EtusivuAjankohtaistaReissuEllu-hanke: Yrityskumppaniesittelyt 2/2020

ReissuEllu-hanke: Yrityskumppaniesittelyt 2/2020

30.12.2020

ReissuEllu -hankkeessa on mukana sosiaali-, terveys- ja hyvinvointialan yrityksiä, joiden tuotteisiin ja palveluihin voi tutustua sekä terveys- ja hyvinvointiauto ReissuEllussa että hankkeen kautta järjestettävissä webinaareissa. Toisena esittelyvuorossa ovat Menumat Oy ja Evondos Oy.

Suomalainen ateriapalvelu

Menumat on suomalainen ateriapalveluyritys, jonka asiakkaita ovat hoiva- ja ryhmäkotien asukkaat, lapsiperheet sekä työyhteisöt, joilla ei ole mahdollisuutta omaan henkilöstöruokailuun. Menumat toimittaa asiakkaalleen puheella ohjattavan ateriapalvelulaitteen, joka koostuu pakastimesta sekä kiertoilmauunista. Asiakas voi tilata Menumatin ateriavalikoimasta kotimaisia ja ravinteikkaita ruoka-annoksia ja syödä silloin, kun itselle parhaiten sopii. Lämmitys tapahtuu automaattisesti ja turvallisesti.

Lääkeannostelurobotti helpottaa kotona tapahtuvaa lääkehoitoa

Evondos Oy:n pääkonttori sijaitsee Salossa, mutta yritys toimii yli 200 kunnassa Suomessa, Ruotissa sekä Norjassa. Yritys tarjoaa kotihoidon tueksi lääkeannostelurobottia, joka puheella ohjautuen tarjoaa asiakkaalleen oikean lääkeannoksen oikeaan aikaan. Robotin ansiosta ikäihminen selviytyy lääkkeen otosta omatoimisesti, mikä vapauttaa kotihoidon henkilöstön aikaa asiakkaan kohtaamiselle lääkejakelun sijaan.

Lisätietoja yrityksistä:
Menumat
Evondos

Lisätietoja:

Teija Räihä, Projektipäällikkö, Esedu, teija.raiha@esedu.fi,+358 44 7115826
Kirsi Mättölä, Yrityskehittäjä, Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy, kirsi.mattola@mikseimikkeli.fi, +358 440 361606

© Etelä-Savon ammattiopisto 2021