Skip to content
EtusivuAjankohtaistaReissuEllu-hanke: Yrityskumppaniesittelyt 1/2020

ReissuEllu-hanke: Yrityskumppaniesittelyt 1/2020

18.11.2020

ReissuEllu -hankkeessa on mukana sosiaali-, terveys- ja hyvinvointialan yrityksiä, joiden tuotteisiin ja palveluihin voi tutustua sekä terveys- ja hyvinvointiauto ReissuEllussa että hankkeen kautta järjestettävissä webinaareissa. Ensimmäisenä esittelyvuorossa ovat Etelä-Savossa toimivat PeliNikkarit Oy ja eLive Ecosystem Oy.

Vuorovaikutuspelit luovat uudenlaisia keskustelutilanteita
PeliNikkarit Oy on vuonna 2019 perustettu mikkeliläinen lautapeliyhtiö, joka tuottaa vuorovaikutuspelejä kaikenikäisille kohderyhmille. ReissuEllu-autossa voi tutustua PeliNikkareiden MeikäMeikä-lautapeliperheen senioriversioon, jonka parissa pelaajat voivat pysähtyä muistelemaan menneitä ja jakamaan ajatuksiaan erilaisista aiheista. Peli vahvistaa empatia- ja vuorovaikutustaitoja sekä tuo vaihtelua tavanomaisiin keskustelutilanteisiin.

MeikäMeikä-lautapelisarja on suunniteltu eri ikäryhmät huomioiden: Ikäkausi- ja teemapakkoja vaihtelemalla pelin äärellä viihtyvät kaikenikäiset pelaajat.

Laite uniapnean ennaltaehkäisyyn
Savonlinnalainen eLive Ecosystem Oy toimii terveysteknologian parissa. Yritys kehittää elive.care-nimistä uniapnealaitetta, jonka avulla uniapnea voidaan tunnistaa jo ennen varsinaisen sairauden puhkeamista. Laite mittaa unta automaattisesti patjan alle asetettavan petianturin avulla.

Laitteen tuoma hyöty perustuu pitkäaikaiseen unen mittaamiseen. Mahdolliset poikkeamat unessa näkyvät laitteen antamissa raporteissa, joiden avulla voi seurata unen trendiä eli sitä, mikä on tyypillistä juuri minun unelleni. Tiedon ansiosta haitallisiin poikkeamiin ja niiden syihin voidaan puuttua nopeasti.

Lisätietoja yrityksistä:
PeliNikkarit
eLive Ecosystem

© Etelä-Savon ammattiopisto 2021