Skip to content
EtusivuAjankohtaistaOpiskelijatiedote 8.12.2020

Opiskelijatiedote 8.12.2020

08.12.2020

Pieksämäen seudun koronatilanne pahenee entisestään. Tilanne on koko valtakunnan tasolla huolestuttava ja vaatii jokaisen pieksämäkeläisen toimia. Eilisen (7.12.) jälkeen Pieksämäellä on todettu 18 uutta koronatartuntaa. Kaikissa Pieksämäen toimipisteissämme jatkuu etäopetus ja etätyö vuoden loppuun saakka.

Eilisen (7.12.) jälkeen Mikkelin alueelta positiivisia testien tuloksia on löytynyt neljä. Kaikki nämä liittyvät aiempiin tartuntaketjuihin. Esedun Otavankadun toimipisteen ruokalassa Mikkelissä on voinut tulla mahdollisia altistumisia 2.-3.12. Jos olette olleet ao. tilassa noina päivinä, seuratkaa tarkoin vointianne ja ottakaa matalalla kynnyksellä yhteyttä koronapäivystykseen (puh. 116 117).

Meidän tulee nyt omassa toiminnassamme muistaa ajatus siitä kenet voimme omalla toiminnallamme altistaa, jos sairastumme koronaan. Muistetaan suojata siis itsemme ja toisemme! Kaikkia tarpeettomia sosiaalisia kontakteja on vältettävä. Muistetaan turvavälit ja käsihygienia. Oppilaitoksen tiloissa on pidettävä kasvomaskia.

Seuraamme tilannetta jatkuvasti tiiviissä yhteistyössä Essoten kanssa. Tiedotamme henkilöstöä, opiskelijoita ja huoltajia tilanteen mahdollisista muutoksista.

© Etelä-Savon ammattiopisto 2021