Skip to content
EtusivuAjankohtaistaOpiskelijatiedote 5.8.2021

Opiskelijatiedote 5.8.2021

05.08.2021

Lukuvuoden aloitus

Jatkavat opiskelijat palaavat kouluun työjärjestyksensä mukaisesti 9.8. alkaen. Työjärjestys on nähtävillä jokaisella opiskelijalla Wilmassa. Koulutussopimus- ja oppisopimusjaksot jatkuvat työpaikkojen ohjeistusten mukaisesti. Tarkemmat tiedot opetuksen toteutuksesta saat omalta opettajaltasi.

Noudatamme Esedulla alueemme terveysviranomaisten suosituksia. Pidetäänhän huolta itsestämme ja toisista. Huolehditaan turvaväleistä ja hyvästä käsihygieniasta. Eikä myöskään tulla töihin eikä kouluun sairaana.

Käytämme kasvomaskeja kaikissa oppilaitoksemme tiloissa silloin, kun turvavälejä emme voi noudattaa. Ruokailutilanteissa maskia ei tarvitse käyttää. Ensisijaisesti opiskelijat hankkivat ja kustantavat maskit itse, paitsi laajennetun oppivelvollisuuden piirissä oleville opiskelijoille oppilaitos kustantaa maskit. Olemme varanneet kertakäyttöisiä maskeja eri toimipisteisiimme. Jos et pysty itse maskihankintaa tekemään taloudellisista syistä, Essoten sosiaalipalvelut jakavat maskeja alueellamme. Essoten sosiaalipalvelujen jakamina maskeja voi saada eri palvelupisteistä Etelä-Savon alueella. Palvelupisteet ja pisteiden aukioloajat löydät Essoten sivuilta.

Esedun valmiusryhmä seuraa alueemme koronavirustilannetta jatkuvasti yhteistyössä Essoten kanssa, ja tiedotamme henkilökuntaa, opiskelijoita sekä huoltajia mahdollisista muutoksista tarpeen tullen.

Mikkelissä tarjolla koronarokotuksia opiskelijoille oppilaitoksen tiloissa
Järjestämme alkusyksystä yhdessä Essoten kanssa opiskelijoillemme mahdollisuuden halutessaan ottaa koronarokotteen oppilaitoksemme tiloissa. Tiedotamme asiasta tarkemmin yhdessä opiskeluterveydenhuollon kanssa myöhemmin.

Toistaiseksi Pieksämäellä koronarokoteajan voi halutessaan varata soittamalla puh. 015 788 4430 ti-pe klo 9-13 tai varaamalla ajan netistä. Ohjeet ajan varaamiseen löydät osoitteesta www.pieksamaki.fi/korona.

Entteristä saat ohjausta verkossa tapahtuvaan opiskeluun

Entterit toimivat normaalisti aukioloaikojen mukaisesti maanantaista 9.8. alkaen. Voit myös ottaa etäyhteyden Entteriin Teamsillä liittymällä Entteri-tiimiin.

Katso aukioloajat ja etäyhteyslinkki täältä (www.esedu.fi > Verkko-opiskelu > Entteri)

Opiskelija, tarkista yhteystietosi Wilmassa

Muistutamme, että opiskelijoiden on erittäin tärkeää tarkistaa yhteystietonsa Wilmassa ajan tasalle, jotta saamme teidät tarvittaessa tavoitettua. Huomioi myös erityisesti tilinumero mahdollisia ateriakorvauksia varten. Jos huomaat, että yhteystietosi ovat väärin Wilmassa, saat ilmoitettua oikeat ja ajantasaiset yhteystietosi Wilman lomakkeen kautta. Lomakkeen löydät osoitteesta: https://esedu.inschool.fi/forms/380. Yhteystiedot korjaantuvat Wilmaan seuraavana arkipäivänä.

Muistathan myös samalla käydä läpi luvituslomakkeen (löydät lomakkeen Wilmasta: Lomakkeet > Luvituslomake). Alaikäisten opiskelijoiden osalta luvituslomake tulee täyttää huoltajan toimesta.

Kotiväenillat aloittavien opiskelijoiden huoltajille

Järjestämme tulevan syksyn aikana aloittavien opiskelijoiden huoltajille kotiväenillat etänä Teams-yhteydellä. Tiedotamme tarkemmista aikatauluista myöhemmin Wilman kautta.

Hyvää alkanutta lukuvuotta jokaiselle!

© Etelä-Savon ammattiopisto 2021