Skip to content
EtusivuAjankohtaistaOpiskelijatiedote 5.4.2024

Opiskelijatiedote 5.4.2024

05.04.2024

Esedulla tarjotaan jokaiselle opiskelijallemme terveellinen ja turvallinen opiskeluympäristö.

Esedulla työskentelevät eri alojen ammattilaisia, jotka ovat valmiita auttamaan opiskelijoitamme monissa eri tilanteissa. Opiskelijoidemme tukena erilaisissa tilanteissa on ammattitaitoisten opettajien lisäksi myös opiskeluhuollon toimijat sekä muu henkilökunta.

Opiskeluhuolto on tärkeä osa Esedun palveluja, ja sen tarkoituksena on edistää opiskelijoiden hyvinvointia, terveyttä ja oppimista. Opiskelijamme voivat olla yhteydessä opiskeluhuoltoon matalalla kynnyksellä erilaisissa asioissa, kuten esimerkiksi oppimisvaikeudet, psyykkinen hyvinvointi, opiskelumotivaatio tai sosiaaliset ongelmat.

Kuraattorit ja psykologit

Kuraattorit ja psykologit tukevat ja ohjaavat opiskelijoitamme elämään ja hyvinvointiin liittyvissä asioissa. Heidän kanssaan voit keskustella esim. arkisessa elämässä vastaan tulevista kysymyksistä sekä ihmissuhteisiin, opiskeluun ja mielenterveyteen liittyvistä asioista.

Kuraattorien ja psykologien yhteystiedot

Opiskeluterveydenhuolto

Opiskeluterveydenhuollossa opiskelijoitamme palvelevat terveydenhoitajien lisäksi myös sairaanhoitaja sekä lääkäri.

Opiskeluterveydenhuollon yhteystiedot

Oppilaitospastori

Oppilaitospastorilta saat apua ja tukea elämän solmukohdissa. Oppilaitospastoreina ja läsnä opiskelijoidemme ja henkilökunnan iloissa sekä suruissa toimivat Tuulia Pirttipuro Mikkelissä ja Pauliina Multanen Pieksämäellä.

Oppilaitospastoreiden yhteystiedot

© Etelä-Savon ammattiopisto 2021