Skip to content
EtusivuAjankohtaistaOpiskelijatiedote 5.1.2022

Opiskelijatiedote 5.1.2022

05.01.2022

Tiedotetta päivitetty 12.1. ruokailun osalta

Olemme kasanneet tähän opiskelijatiedotteeseen hyödyllistä tietoa etäopiskeluun liittyen.

Ruokailu etäopetuksen aikana

Etäopiskelijoiden lounasruokailun ohjeistus Esedussa on muutettu vastaamaan OKM:n ruokailulinjausta. Etäopiskelussa olevat voivat tulla ruokailemaan Esedulle oman kampuksen ruokalaan oman ryhmän ruokailuaikataulun mukaan, muistaen koronaturvallisuuden. Tiloissamme tulee käyttää maskia ja huolehtia käsien pesusta ja desinfioinnista. Ruokarahaa ei etäopiskelun ajalta makseta.

YTO-opetus etäopetuksena

YTO-opetus toteutetaan etäopetuksena Teamsin välityksellä. Opettaja lähettää linkin Teams-tapaamiseen Wilmassa. Liikunnan opetukseen tulee erillinen ohjeistus Wilma-viestillä.

YTOjen erityisopetus ja pajat järjestetään etänä. Opettaja tiedottaa opiskelijoita Wilman kautta.

Jatkuvan haun opiskelijoiden TDY-infot ja lähtötasokartoitukset

Jatkuvan haun kautta tulevien alkuvuodesta aloittavien opiskelijoiden TDY-infot ja lähtötasokartoitukset pidetään etänä. Näistä tulee Teams-linkit opiskelijoille Wilman kautta.

Opinto-ohjaus

Opinto-ohjaajaan voit etäaikanakin olla yhteydessä matalalla kynnyksellä Wilman, sähköpostin, Teamsin tai puhelimen välityksellä.

Opiskelijatoiminta

Opiskelijatoiminta siirtyy etäajaksi verkkoon. Chilledu avautuu Teamsissä ensi viikolla. Opiskelijatoiminnan ohjaaja Sanna Airas tiedottaa Wilman kautta tarkemmin. Seuraa myös @esedunopiskelijat Instagramissa.

OPVA-pajan tuki etäopetuksen aikana

OPVA-paja tarjoaa tukea myös näin etäopetuksen aikana. OPVA-pajassa tarjolla esimerkiksi suomen kielen tukea maahanmuuttotaustaisille opiskelijoille.

Ota yhteyttä:

Mikkeli
Laura Hyvärinen OPVA-opettaja
puh. 040 512 6476
laura.hyvarinen@esedu.fi

Pieksämäki
Oili Jäppinen OPVA-opettaja
puh. 044 711 5556
oili.jappinen@esedu.fi

Entteri – verkko-opiskelun tukipalvelu

Entteri palvelee etänä maanantaista 10.1. alkaen. Entterin etäyhteyden palveluajat:

  • ma klo 12-16
  • ti klo 12-15
  • ke klo 8-12
  • to klo 12-16
  • pe klo 8-12

Liity Entterin Teams-tiimiin

Entteri on opiskelijoille ja opettajille tarkoitettu verkko-opiskelun neuvonta- ja ohjauspalvelu. Saat Entteristä apua ja ohjausta verkossa tapahtuvaan opiskeluun ja Kippo-verkko-oppimisympäristön käyttöön. Sinua ohjaavat Entterissä verkko-opiskeluun perehtyneet opettajat. Kaikki Esedun opiskelijat on liitetty Entteri-Teams-tiimiin, josta saat apua verkko-opintoihin liittyviin kysymyksiin.

Työelämässä oppiminen jatkuu pääosin normaalisti

Poikkeusoloista huolimatta työelämässä oppiminen jatkuu koulutus- ja oppisopimusten osalta pääosin normaalisti. Työelämässä noudatetaan työpaikkojen ohjeita ja sääntöjä myös korona-asioissa. Mikäli koulutus- tai oppisopimusjaksosi keskeytyy, ole yhteydessä vastuuohjaajaasi.

 

© Etelä-Savon ammattiopisto 2021