Skip to content
EtusivuAjankohtaistaOpiskelijatiedote 30.4.2020

Opiskelijatiedote 30.4.2020

30.04.2020

Olemme kasanneet opiskelijoille tärkeitä asioita oheiseen tiedotteeseen. Tulemme tiedottamaan opiskelijoita ja huoltajia säännöllisesti Wilman kautta. Tässä tiedotteessa aiheina mm. toukokuussa järjestettävä ruokakassijako, Entterin muuttunut päivystys sekä Itä-Suomen Poliisin tiedote nuorille sekä nuorien huoltajille.

 Toukokuun ruokakassijako

Järjestämme toukokuussa ruokakassijaon, jos poikkeustilanne jatkuu. Jos koulut päätetään avata toukokuun aikana, emme ruokakassijakoa järjestä vaan tällöin opiskelijoille on tarjolla normaali kouluruokailu toimipisteissämme.

Kysymme nyt etukäteen tilaukset toukokuun ruokakassijakoa varten. Voit tilata kassin itsellesi Forms-lomakkeellaTeethän tilauksen viimeistään pe 8.5. klo 16, niin varmistat kassin saamisen toukokuussa mahdollisesti järjestettävässä jaossa.

Jos ruokakassijako tapahtuu toukokuussa, tulemme jakamaan kassit Pieksämäellä ja Mikkelissä toukokuun viimeisellä viikolla.

Entterin päivystys muuttuu!

Mikkelin ja Pieksämäen etäohjauksena tapahtunut Entteri päivystys yhdistyy maanantaina 4.5. alkaen. Entterin päivystys tapahtuu Entteri tiimin avulla.

Liittyessäsi linkin avulla Entterin tiimiin, kirjaudu siihen omilla esedulainen tunnuksillasi. Käyttäjätunnus on muotoa etu.sukunimi@esedulainen.fi ja omalla salasanallasi. Tiimi löytyy myös office365 Teams sovelluksen tiimeistä, nimellä Entteri.

Mikäli kaipaat ohjausta verkko-opinnoissasi tai muissa etäopiskeluun liittyvissä pulmissa, ota yhteyttä Entteriin.

Entteri tiimi päivystää toukokuusta alkaen

  • maanantaisin klo 12-16 ja 19-20
  • tiistaisin klo 12-16
  • keskiviikkoisin klo 14-18
  • torstaisin klo 10-16 ja klo 20-21
  • perjantaisin klo 8-12

Salosaaren Entteri päivystys tiistaista torstaihin klo 8-14 puh: 044 7115615

ChillEdu – opiskelijatoimintaa etänä arkisin klo 10.30-11.30

Opiskelijatoiminnan tila ChillEdu on auki myös ensi viikolla ma-pe klo 10.30-11.30. Pidä tauko etäopiskeluista ja tule tapaamaan opiskelijakavereitasi, vaihtelemaan kuulumisia ym. Opiskelijatoiminnan ohjaaja Sanna on paikalla joka tapaamisessa.

Liity mukaan ChillEduun Teamsin kautta.

Yhteinen aamuhetki ma 4.5. klo 9

Esedulaisten yhteinen aamuhetki tuttuun tapaan Teams Livenä maanantaina 4.5. klo 9. Mukana ensi maanantain hetkessä puhumassa muun muassa kuraattorit Laura ja Heli sekä opiskelijatoiminnan ohjaaja Sanna. Liittymään pääset Osallistumislinkki

Kysymyksiä ja kommentteja voit jättää etukäteen tai Liven aikana Padletin kautta.

© Etelä-Savon ammattiopisto 2021