Skip to content
EtusivuAjankohtaistaOpiskelijatiedote 27.1.2021

Opiskelijatiedote 27.1.2021

27.01.2021

Tiedote on toimitettu myös opiskelijoille ja huoltajille Wilma-viestinä sekä julkaistu Wilman Tiedotteet-palstalla.

Tällä hetkellä Essoten alueella ollaan koronavirustilanteessa perusvaiheessa, mutta alueellamme noudatetaan kiihtymisvaiheen rajoituksia. Tämä linjaus on tehty valtioneuvoston ohjeistuksen mukaisesti sen vuoksi, että Suomessa on liikkeellä viruksen uusia variantteja.

Liikkuminen eri toimipisteiden välillä kielletty toistaiseksi

Essoten suosituksesta emme toistaiseksi liiku eri toimipisteiden välillä. Tämä ohjeistus koskee sekä Mikkelin että Pieksämäen toimipisteitä. Opetus järjestetään siten, että opiskelijat pystyvät osallistumaan opetukseen tarvittaessa etänä. Saat tarkemmat tiedot opetuksen käytännön toteutuksesta omalta opettajaltasi.

Muistutamme, että maskisuositus on edelleen voimassa kaikissa Esedun toimipisteissä ja koskee kaikkia opiskelijoita sekä henkilökunnan jäseniä. Ruokailutilanteissa maskia ei tarvitse käyttää. Ensisijaisesti opiskelijat hankkivat ja kustantavat maskit itse. Jos maskihankintaa ei pysty itse tekemään taloudellisista syistä, Essoten sosiaalipalvelut jakavat maskeja alueellamme eri toimipisteissä. Palvelupisteet ja pisteiden aukioloajat löydät Essoten sivuilta.

Seuraamme koronavirustilannetta jatkuvasti tiiviissä yhteistyössä Essoten kanssa. Tiedotamme henkilöstöä, opiskelijoita ja huoltajia tilanteen mahdollisista muutoksista.

Muistutus: RekryON 2021 järjestetään huomenna, torstaina 28.1.

RekryON 2021 järjestetään to 28.1. klo 12-16 verkossa. Tapahtumasta lähetetään livestream, jossa osa työnantajista on mukana esittelemässä työpaikkojaan sekä itseään työnantajana. Kaikkien mukana olevien yritysten työpaikat esitellään www.rekryon.fi -sivustolla.

RekryON-tapahtuma saattaa vuosittain yhteen alueen työnantajat ja työnhakijat sekä opiskelijat. Työnantajat esittelevät toimintaansa ja avoimia työpaikkojaan. Tapahtuma on osallistuville yrityksille ja kaikille kävijöille maksuton.

Pääpaino tapahtumassa on kesä- ja kausipaikoissa. Verkkototeutus mahdollistaa mukanaolon myös yrityksille, jotka eivät aiempina vuosina ole välttämättä voineet irrottautua mukaan paikan päälle Mikkeliin.

© Etelä-Savon ammattiopisto 2021