Skip to content
EtusivuAjankohtaistaOpiskelijatiedote 2.12.2020

Opiskelijatiedote 2.12.2020

02.12.2020

Tiedote julkaistu myös Wilmassa

Esedun Keskuskatu 32:n toimipisteessä siirrytään etäopetukseen Pieksämäellä. Myös Mikkelissä YTO-opetus siirretään osittain etänä järjestettäväksi.

Esedun Pieksämäen Keskuskatu 32:n toimipiste siirtyy etäopetukseen vuoden loppuun saakka. Tästä on lähtenyt tänään tarkempi tieto toimipisteen opiskelijoille sekä heidän huoltajilleen Wilmassa. Etäopetuksessa olevat opiskelijat ovat oikeutettuja tilaamaan itselleen ruokapaketit. Tästäkin tullut erillinen Wilma-viesti tänään, keskiviikkona 2.12.

Mikkelissä YTO-opetuksessa siirrytään osittain etäopetukseen torstaista 3.12. alkaen loppuvuodeksi. Opiskelijan työjärjestyksessä lukee, jos opetus toteutetaan Teamsissä (TEAMS-OPETUS). Liikuntatuntien osalta opettaja ohjeistaa opiskelijat.

Koulutussopimus- ja oppisopimusjaksot jatkuvat työpaikkojen ohjeistusten mukaisesti.

Nyt on erittäin tärkeää noudattaa annettuja suosituksia ja ohjeistuksia. Vältetään siis fyysisiä kontakteja ja käytetään kasvomaskeja aina kotoa poistuttaessa, kun ei voida välttää lähikontakteja. Kasvomaskien käyttö oppilaitoksen tiloissa koskee sekä henkilökuntaa että opiskelijoita. Vältämme myös liikkumista eri toimipisteiden välillä Mikkelissä ja Pieksämäellä.

Seuraamme tilannetta jatkuvasti tiiviissä yhteistyössä Essoten kanssa. Tiedotamme henkilöstöä, opiskelijoita ja huoltajia tilanteen mukaan.

Tarvitsetko apua etäopiskelussa? Entteri palvelee etänä Mikkelin ja Pieksämäen opiskelijoita 2.-18.12.

Entteristä saat ohjausta verkossa opiskeluun. Entterissä sinua ohjaavat ja auttavat verkko-opiskeluun perehtyneet opettajat.

Palvelemme sinua etänä Teamsissä joulukuun aikana:

  • ma klo 12:00 – 16:00
  • ti klo 12:00 – 16:00
  • ke klo 12:30 – 18:00
  • to klo 12:00 – 16:00
  • pe klo 8:00 – 12:00

Entterin etäyhteys: Liity Entteri Tiimiin

  • Kirjauduttuasi Entteri-tiimiin (Teams-yhteys) näet viestin, jossa Entteri-päivystäjä esittäytyy.
  • Esittelyn alla on kokous, johon sinua kehotetaan liittymään. Osallistu kokoukseen Liity-painikkeesta klikkaamalla. Näin pääset keskustelemaan Entteri-opettajan kanssa.

HUOM!

  • Mikkelin Entteri-puhelin ei ole käytössä nyt poikkeusaikana.
  • Pieksämäellä yhteyden Entteri-opeen saat myös puhelimitse tai WhatsAppilla (puh. 040 305 6634).

Lisätietoja Esedun www-sivuilta

© Etelä-Savon ammattiopisto 2021