Skip to content
EtusivuAjankohtaistaOpiskelijatiedote 19.3.2021

Opiskelijatiedote 19.3.2021

19.03.2021

Tsemppiä kaikille etäopiskeluun!

Muista, että et ole yksin! Voit aina ottaa yhteyttä omaan opettajaasi, opinto-ohjaajiin, opiskeluhuollon toimijoihin tai keneen tahansa Esedun työntekijään. Olemme täällä juuri sinua varten.

Rutiinit ovat tärkeitä

Etäopiskelu onnistuu ja jaksamme kaikki paremmin, jos etäviikkoihin muodostuu rutiineja. Jatkossa opettajat järjestävät opiskelijoille Teams-tapaamisen opetuksen aluksi, silloin kun opettajalla on työjärjestykseen merkittyä opetusta.

Teamsissä tulee olla läsnä paikalla silloin, kun työjärjestyksen mukainen opetus alkaa. Opettaja kirjaa mahdolliset poissaolot Wilmaan. Ole myös itsekin aktiivinen Teams-tapaamisissa! Ota osaa rohkeasti keskusteluun.

Muistetaan kaikki pitää arjen rytmiä yllä ja tehdä annettuja tehtäviä opiskelupäivää tauottaen. Yhdessä selviämme tästä poikkeustilanteesta!

Katso oheinen video, jossa koottuna vinkkejä etäopiskeluun

Opiskelijatoimintaa verkossa

Pieksämäen ChillRoom on auki opiskelijoille ensi viikolla Teamsissä joka arkipäivä klo 11-12. Paikalla opiskelijatoiminnan ohjaaja Tuula. ChillRoomiin pääset liittymään tästä linkistä.

Mikkelin ChillEdu auki opiskelijoille myös Teamsissä arkena klo 11-12 (ei torstaina 25.3.). Paikalla opiskelijatoiminnan ohjaaja Sanna. ChillEduun pääset liittymään tästä. Maanantaina 22.3. paikalla opiskelijayhdistyksen hallituksen väkeä ja tiistaina 23.3. mukana Yhessä eteenpäin -hanke. Teamsiin osallistujille luvassa visailuja ja palkintoja.

Esedun opiskelijoiden oma discord-kanava

Teamsien lisäksi opiskelijoille on auki arkipäivinä klo 11-12 myös Esedun opiskelijoiden oma discord-kanava. Ensi viikolla keskiviikkona 24.3. discordissa mukana myös Pieksämäen etsivännuorisotyöntekijä Leevi Kotilainen.

Entteri opastaa opiskelijoita etäopiskelussa

Entteri palvelee etäaikana verkko-opintoihin liittyvissä asioissa Entteri-tiimissä. Voit halutessasi ottaa yhteyttä Entteri-ohjaajaan ja varata myös yksilöohjausajan, mikäli tarvitset ohjausta verkko-opintoihisi. Lisätietoja Entterin toiminnasta www-sivuiltamme.

Mukavaa viikonloppua jokaiselle teistä!

© Etelä-Savon ammattiopisto 2021