Skip to content
EtusivuAjankohtaistaOpiskelijatiedote 17.11.2020

Opiskelijatiedote 17.11.2020

17.11.2020

Opiskelijoiden on nyt tärkeää tarkistaa yhteystietonsa ajantasalle Wilmassa. Essote on avannut esedulaisille suoran linjan tartuntatautihoitajalle ja Pieksämäellä on auennut drive in -näytteenottopiste Poleenin edustalle. Lisäksi tässä tiedotteessa asiaa muun muassa Mikkelin opiskelijoiden ruoka-annosten jakoon liittyen.

Opiskelija, tarkista yhteystietosi Wilmassa

Muistutamme, että opiskelijoiden on erittäin tärkeää tarkistaa yhteystietonsa Wilmassa ajan tasalle, jotta saamme teidät tarvittaessa tavoitettua. Jos huomaat, että yhteystietosi ovat väärin Wilmassa, saat ilmoitettua oikeat ja ajantasaiset yhteystietosi Wilman lomakkeen kautta. Lomakkeen löydät osoitteesta: https://esedu.inschool.fi/forms/380. Yhteystiedot korjaantuvat Wilmaan seuraavana arkipäivänä.

Essote tiedottaa: Esedulaisille avattu suora linja tartuntatautihoitajalle

Essote on avannut esedulaisille suoran linjan tartuntatautihoitajalle. Hoitajan tavoittaa puhelimitse ma-pe 16.-20.11.2020 klo 8-15 välisenä aikana numerosta 040 359 7400.

Tartuntatautihoitaja vastaa numerossa koronaan liittyviin kysymyksiin sekä koronatestin järjestämisestä.

Pieksämäelle avattu drive in -näytteenottopiste

Pieksämäelle on avattu drive in -näytteenottopiste Poleenin edustalle, johon voitte mennä ilman ajanvarausta tällä viikolla joka arkipäivä maanantaista perjantaihin klo 16-18.30 välillä.

Testauspisteeseen voivat hakeutua suoraan ilman ajanvarausta kaikki, joilla on ollut viimeisen seitsemän päivän aikana jokin koronaan viittaava oire tai ne henkilöt, jotka eivät jostain syystä ole testiin vielä hakeutuneet.

Pieksämäellä koronatestiin voi edelleen hakeutua myös terveyskeskuksen vastaanottojen puhelinnumeron 015 788 44 31 kautta (klo 8–14 arkipäivisin), jolloin saa ajanvarausajan testaukseen terveyskeskuksen yhteyteen.

Mikkelin opiskelijat: Ruoka-annostilaukset etäopiskelun aikana

Esedu tarjoaa etäopiskeluaikana opiskelijoilleen koululounaan takeawaynä. Ruoka-annokset tulee noutaa Mikkelistä Otavankadun toimipisteestä lounasravintola Ilonan ulko-ovelta (Otavankadun puoleinen nurkkaovi).

Essoten toimesta karanteeniin asetetut opiskelijat eivät voi noutaa ruokaa koululta. Karanteeniin asetetuille opiskelijoille tulee erillinen tilauslomake Wilma-viestinä, jonka kautta ruoka-annokset voi itselleen tilata.

Lisätietoja ruokatilauksista: Terttu Pulkkinen puh. 044 711 5240

Ruoka-annosten tulevat jakopäivät:

  • to 19.11. klo 12.30-14
  • ma 23.11. klo 12.30-14
  • to 26.11. klo 12.30-14

Annokset tulee tilata Forms-lomakkeella ruoan jakelupäivää edeltävänä arkipäivänä klo 15 mennessä.

Huomioithan, että kun teet tilauksen, se on sitova. Jos et pääse annosta noutamaan, vaikka olet sen tilannut, peruuta tilauksesi hyvissä ajoin numeroon puh. 044 711 5750.

Mikkelin nuorisovaltuustovaalit: Esedun äänestyspäivä siirtyy joulukuulle

Mikkelin nuorisovaltuustovaalien ennakkoäänestyspäivä oli sovittu järjestettävän 18.11. Myös Esedun Otavankadun ja Raviradantien toimipisteissä piti olla ennakkoäänestyspaikat. Koronavirustilanteen vuoksi Esedun äänestyspäivä on siirretty 2.12. Otavankadun toimipisteessä järjestettäväksi.

Lisätietoja: opiskelijatoiminnan ohjaaja Sanna Airas

Syksyllä 2020 tai keväällä 2021 valmistuva opiskelija: vastaa oheiseen kyselyyn

Kansallinen koulutuksen arviointikeskus (Karvi) pyytää syksyllä 2020 tai keväällä 2021 valmistuvia opiskelijoita vastaamaan kyselyyn, jossa kartoitetaan valmistuvien opiskelijoiden kokemuksia oppilaitoksen yhteisöllisyydestä, osallistumisen ja vaikuttamisen mahdollisuuksista sekä opiskelijatoiminnasta. Kyselyyn vastaaminen vie aikaa noin 20n minuuttia ja tulokset raportoidaan niin ettei yksittäistä vastaajaa pysty tunnistamaan. Karvi pyytää vastauksia oheisen linkin kautta 18.12. mennessähttps://link.webropolsurveys.com/S/576C8C35CE604A81

************

Pidämme teidät ajan tasalla tilanteesta, ja tiedotamme sekä opiskelijoita että huoltajia. Jos teillä on herännyt lisää kysymyksiä, voitte niitä esittää viestitse Wilmassa Marika Auviselle (tiedotteiden lähettäjä). Selvitämme vastaukset kysymyksiinne mahdollisimman pian.

© Etelä-Savon ammattiopisto 2021