Skip to content
EtusivuAjankohtaistaOpiskelijatiedote 15.11.2020

Opiskelijatiedote 15.11.2020

15.11.2020

Etelä-Savon ammattiopisto Esedun Otavankadun toimipisteen opiskelijoilta on löydetty viikonlopun aikana kaksi uutta koronatartuntaa. Yhteensä tartuntoja on löydetty neljä. Essote on kaikkiin altistuneisiin yhteydessä.

Olemme tehneet päätöksen muuttuneen koronavirustilanteen vuoksi, ja Essoten ohjeistuksen mukaisesti siirrymme Mikkelissä Otavankadun, Raviradantien sekä Kinnarin toimipisteissä etäopetukseen seuraavaksi kahdeksi viikoksi maanantaista 16.11. alkaen kahden viikon (eli 14 vuorokauden) ajaksi 29.11.2020 saakka. Tällä pyrimme välttämään tartuntaketjujen leviämisen ja katkaisemaan ketjut.

Lisätietoja omista opinnoistasi ja niiden suorittamisesta saat vastuuohjaajaltasi. Seuraamme tilannetta koko ajan, ja tiedotamme mahdollisista muutoksista opiskelijoita ja huoltajia.

Muistutamme, että opiskelijoiden on tärkeää tarkistaa yhteystietonsa Wilmassa ajan tasalle, jotta saamme teidät tarvittaessa tavoitettua.

Tiedotetta täydennetty 15.11.2020 klo 14.30:

Tässä tilannetietoa aiempaan opiskelijatiedotteeseen liittyen. Esedun Otavankadun toimipisteen opiskelijoilla todettujen tartuntojen osalta kaikki altistuneet on saatu tavoitettua Essoten toimesta viikonlopun aikana muutamaa lukuun ottamatta.

Tulevien viikkojen aikana kaikkien on syytä välttää turhia sosiaalisia kontakteja. Näin pystymme itse omalla toiminnallamme vaikuttamaan tartuntaketjujen katkaisemiseen.

Pidämme teidät ajan tasalla, ja tiedotamme teitä tilanteesta. Pidetään huoli itsestämme ja toisistamme!

Tiedotetta täydennetty 15.11. klo 19.30

Työelämässä oppiminen ja ruoka-annostilaukset

Työelämässä oppiminen

Jos olet ollut Otavankadulla viikolla 46 (9.-13.11), et voi mennä työelämäjaksolle viikolla 47. Selvitä opintojesi tilanne yhdessä vastuuohjaajasi kanssa. Muiden osalta työelämäjaksot voivat jatkua normaalisti, ellei työnantaja toisin ilmoita.

Toimimme tässä tilanteessa Essoten ohjeistuksen mukaisesti, eli vältämme nyt tarpeettomia sosiaalisia kontakteja koko tulevan viikon.

Ruoka-annostilaukset etäopiskelun aikana

Esedu tarjoaa etäopiskeluaikana opiskelijoilleen koululounaan takeawaynä. Ruoka-annokset tulee noutaa Mikkelistä Otavankadun toimipisteestä lounasravintola Ilonan ulko-ovelta (Otavankadun puoleinen nurkkaovi). Karanteeniin asetetut opiskelijat eivät voi noutaa ruokaa koululta, vaan heille toimitetaan ruoka kotiin.

Ruoka-annosten jako:

  • ti 17.11. klo 12.30-14
  • to 19.11. klo 12.30-14
  • ma 23.11. klo 12.30-14
  • to 26.11. klo 12.30-14

Annokset tulee tilata Forms-lomakkeella ruoan jakelupäivää edeltävänä arkipäivänä klo 15 mennessä. Huomioithan, että kun teet tilauksen, se on sitova. Jos et pääse annosta noutamaan, vaikka olet sen tilannut, peruuta tilauksesi hyvissä ajoin numeroon puh. 044 711 5750.

Pidämme teidät ajan tasalla, ja tiedotamme teitä tilanteesta. Jos teillä on herännyt lisää kysymyksiä, voitte niitä esittää viestitse Wilmassa minulle. Selvitämme vastaukset kysymyksiinne mahdollisimman pian.

© Etelä-Savon ammattiopisto 2021