Skip to content
EtusivuAjankohtaistaOpiskelijatiedote 14.1.2021

Opiskelijatiedote 14.1.2021

14.01.2021

Tiedote toimitettu opiskelijoille ja huoltajille myös Wilma-viestinä sekä julkaistu Wilman Tiedotteet-palstalla.

Muistetaanhan käyttää kasvomaskeja oppilaitoksen tiloissa

Muistutamme, että maskisuositus on edelleen voimassa kaikissa Esedun toimipisteissä ja koskee kaikkia opiskelijoita sekä henkilökunnan jäseniä. Ruokailutilanteissa maskia ei tarvitse käyttää.

Ensisijaisesti opiskelijat hankkivat ja kustantavat maskit itse. Jos et pysty itse maskihankintaa tekemään taloudellisista syistä, Essoten sosiaalipalvelut jakavat maskeja alueellamme. Olemme myös varanneet kertakäyttöisiä maskeja eri toimipisteisiimme.

Essoten sosiaalipalvelujen jakamina maskeja voi saada eri palvelupisteistä Etelä-Savon alueella. Palvelupisteet ja pisteiden aukioloajat löydät Essoten sivuilta.

Meidän tulee nyt omassa toiminnassamme muistaa ajatus siitä kenet voimme omalla toiminnallamme altistaa, jos sairastumme koronaan. Muistetaan suojata siis itsemme ja toisemme! Muistetaan turvavälit ja hyvä käsihygienia.

Seuraamme koronavirustilannetta jatkuvasti tiiviissä yhteistyössä Essoten kanssa. Tiedotamme henkilöstöä, opiskelijoita ja huoltajia tilanteen mahdollisista muutoksista.

RekryON 2021 tulee tammikuussa – työpaikat esillä verkossa!

RekryON 2021 järjestetään 28.1.2021 klo 12-16. Tapahtumasta lähetetään livestream, jossa osa työnantajista on mukana esittelemässä työpaikkojaan sekä itseään työnantajana. Kaikkien mukana olevien yritysten työpaikat esitellään www.rekryon.fi -sivustolla.

RekryON-tapahtuma saattaa vuosittain yhteen alueen työnantajat ja työnhakijat sekä opiskelijat. Työnantajat esittelevät toimintaansa ja avoimia työpaikkojaan. Tapahtuma on osallistuville yrityksille ja kaikille kävijöille maksuton.

Pääpaino tapahtumassa on kesä- ja kausipaikoissa. Verkkototeutus mahdollistaa mukanaolon myös yrityksille, jotka eivät aiempina vuosina ole välttämättä voineet irrottautua mukaan paikan päälle Mikkeliin. Tänä vuonna on mm. Puumalasta useampi yritys edustettuna.

Keskiviikkona 20.1. julkaistaan rekryon.fi -sivustolla avoimet työpaikat osio, jolloin avoimiin paikkoihin pääsee tutustumaan.

© Etelä-Savon ammattiopisto 2021