Skip to content
EtusivuAjankohtaistaOpiskelijatiedote 11.3.2021

Opiskelijatiedote 11.3.2021

11.03.2021

Esedu tarjoaa etäopiskeluajalle opiskelijoilleen koululounaan ruokapaketteina. Tilaukset tehdään tiedotteessa olevan Forms-lomakkeen kautta. Lisäksi tiedotteessa asiaa mm. etäajan opiskelijatoiminnasta sekä Mikkelin ja Pieksämäen kutsuntojen ennakkoterveystarkastuksista.

Etäopiskelussa oleville opiskelijoille jaetaan ruokapaketit

Etäopiskelussa oleville opiskelijoille tarjotaan koululounaat ruokapaketteina. Ruokapaketti sisältää viiden päivän lounasannokset, leipää, salaattiainekset sekä ruokajuomat.

Ruokapakettien osalta tulee tilaus tehdä etukäteen Forms-lomakkeella:

  • to 18.3. jaon osalta pe 12.3. klo 15:n mennessä
  • to 25.3. jaon osalta ke 17.3. klo 15:n mennessä

Pakettien jako tapahtuu seuraavasti:
Huom! Jakotilanteissa noudatamme koronaohjeistuksia.

  • Mikkelissä Otavankadun toimipisteessä (Otavankadun puolelta, lipan alta) to 18.3. klo 13-15 ja to 25.3. klo 13-15.
  • Pieksämäellä Keskuskatu 32:n pääoven edestä to 18.3. klo 13-15 ja to 25.3. klo 13-15.

Oman ruokapaketin tilauksen voit tehdä Forms-lomakkeella

ChillEdu aukeaa verkossa ensi viikolla

Opiskelijatoiminta siirtyy ensi viikolla jälleen verkkoon. Opiskelijatoiminnan ohjaaja Sanna Airas pitää etäjakson ajan ChillEdua Teamsissä arkisisin klo 11-12. Poikkeuksista ilmoitetaan opiskelijoille Wilmassa.

Ensi viikolla ChillEdu auki kaikkina muina arkipäivinä paitsi ei keskiviikkona! Ensi viikon ChillEdu-hetkissä paikalla myös kuraattorit: maanantaina 15.3. kuraattori Jorma Naakka, torstaina 18.3. Saara Cajan ja perjantaina 19.3. Laura Anttila.

Tervetuloa mukaan! Liity Teamsiin tästä linkistä

Työelämässä oppiminen jatkuu pääosin normaalisti

Poikkeusoloista huolimatta työelämässä oppiminen jatkuu koulutus- ja oppisopimusten osalta pääosin normaalisti. Koronan vaikutus eri alojen työelämässä oppimisen mahdollisuuksiin on kuitenkin suurta, joten joillakin aloilla jaksot ovat valitettavasti keskeytyneet. Työelämässä noudatetaan työpaikkojen ohjeita ja sääntöjä myös korona-asioissa. Mikäli koulutus- tai oppisopimusjaksosi keskeytyy, ole yhteydessä vastuuohjaajaasi.

Kutsuntojen ennakkoterveystarkastukset Mikkelissä ja Pieksämäellä touko-kesäkuussa

Pieksämäellä:

Opiskeluterveydenhuolto tekee Pieksämäellä ennakkoterveystarkastukset kutsuntaikäisille pojille touko-kesäkuussa. Terveydenhoitaja ilmoittaa ajanvarauksista Wilman välityksellä.

Opiskeluterveydenhuollon terveydenhoitaja ja lääkäri tekevät kutsuntoihin liittyvät terveystarkastukset pääsääntöisesti touko-kesäkuussa. Terveystarkastuksiin kutsutaan tänä vuonna kaikki vuonna 2003 syntyneet pojat, joiden kotikunta on Pieksämäki.

Saat terveystarkastukseen kutsun Wilma-viestinä. Terveydenhoitajat ilmoittavat ajanvarauksista Wilman välityksellä. Mikäli kotikuntasi on Pieksämäki, etkä ole saanut ajanvarausviestiä 15.05.2021 mennessä, ota yhteyttä terveydenhoitajaan.

Pieksämäen ulkopuolella asuvat: Ota yhteyttä oman kotipaikkakunnan hyvinvointiasemaan!

Astmaatikot Huom!
Mikäli sinulla on astma, käy astmahoitajan vastaanotolla ennen opiskeluterveydenhuollon terveystarkastusta. Astmahoitajalle voit varata ajan terveyskeskuksesta oman tiimin numerosta.

Mikkelissä:

Opiskeluterveydenhuolto tekee Mikkelissä ennakkoterveystarkastukset kutsuntaikäisille v. 2003 syntyneille nuorille miehille touko-kesäkuussa. Terveydenhoitaja ilmoittaa ajanvarauksista Wilman välityksellä. Terveydenhoitajan ja lääkärin tarkastuskäynti on useimmiten eri päivänä.

Mikäli et ole saanut ajanvarausviestiä 13.6.2021 mennessä, ota yhteyttä terveydenhoitajaan.

Mikäli kotikuntasi on muu kuin Mikkeli: Voit käydä ennakkoterveystarkastuksen opiskeluterveydenhuollossa tai oman kotikuntasi hyvinvointiasemalla. Mikäli haluat mennä hyvinvointiasemalle, tulee sinun itse varata sinne aika.

Astmaatikot huom!
Mikäli sinulla on astma, käy astmahoitajan vastaanotolla ennen opiskeluterveydenhuollon terveystarkastusta. Astmahoitajalle voit varata Essoten alueella ajan puh. 211 411.

Opiskeluterveydenhuollon yhteystiedot www-sivuillamme

© Etelä-Savon ammattiopisto 2021