Skip to content
EtusivuAjankohtaistaOpiskelijatiedote 11.2.2022

Opiskelijatiedote 11.2.2022

11.02.2022

Esedulla on todettu viimeisen kahden viikon aikana useita koronatartuntoja eri toimipisteissä Mikkelissä ja Pieksämäellä. Olemme tartuntatilanteissa viestineet mahdollisesti altistuneille henkilöille Wilman kautta. Koronatartunnat ovat levinneet Essoten alueella ja tilanne on vakava alueemme terveydenhuollon kannalta.

Pyrimme nyt toiminnoillamme siihen, että opetus ja ohjaus Esedussa turvataan yhdessä hygieniasuosituksia noudattaen. Toimipisteiden välistä liikkumista on vältettävä helmikuun loppuun saakka. Mikkelissä YTO-opetus järjestetään kuitenkin työjärjestyksen mukaisesti. Kaikki ylimääräiset kokoontumiset ja tapahtumat siirrämme hiihtoloman jälkeiseen aikaan. Jos olet saanut koronatartunnan, ole yhteydessä omaan vastuuohjaajaasi.

Suosittelemme edelleen kasvomaskien käyttöä lähikontakteissa Esedun tiloissa liikkuville henkilöille. Lisäksi jokaisen on tärkeää huolehtia hyvästä käsihygieniasta ja mahdollisuuksien mukaan turvaväleistä.

Työelämässä oppiminen jatkuu koulutus- ja oppisopimusten osalta pääosin normaalisti. Työelämässä noudatetaan työpaikkojen ohjeita ja sääntöjä myös korona-asioissa. Mikäli koulutus- tai oppisopimusjaksosi keskeytyy, ole yhteydessä vastuuohjaajaasi.

 

© Etelä-Savon ammattiopisto 2021