Skip to content
EtusivuAjankohtaistaOpiskelijatiedote 1.12.2020

Opiskelijatiedote 1.12.2020

01.12.2020

Tiedote on toimitettu myös sekä Wilma-viestinä että -tiedotteena opiskelijoille ja huoltajille.

Olemme Essoten alueella siirtyneet koronapandemian osalta kiihtymisvaiheeseen ajalle 2.-21.12.2020. Nyt on erittäin tärkeää noudattaa annettuja suosituksia ja ohjeistuksia.

Vältetään fyysisiä kontakteja ja käytetään kasvomaskeja aina kotoa poistuttaessa, kun ei voida välttää lähikontakteja. Kasvomaskien käyttö oppilaitoksen tiloissa koskee sekä henkilökuntaa että opiskelijoita.

Otavankadun toimipisteen opiskelijoiden tilan ChillEdun toiminta siirtyy toistaiseksi verkkoon. Salosaaren ja Kuusitien asuntoloiden yhteisissä tiloissa tulee huomioida annetut suositukset ja ohjeistukset.

Oppilaitoksen eri asiakaspalvelupisteet (Oiva, Inno, parturikampaamot ja hoitolat, ReissuEllu) suljetaan loppuvuodeksi ulkopuolisilta asiakkailta. Pyrimme järjestämään sisäisiä asiakkaita valmistuville opiskelijoille. Asiakkaat, jotka viipyvät alle 15 minuuttia (esim. eläinhoitola ja autokorjaamo), voivat asioida oppilaitoksen oppimisympäristöissä.

Seuraamme tilannetta jatkuvasti tiiviissä yhteistyössä Essoten kanssa. Tiedotamme henkilöstöä, opiskelijoita ja huoltajia tilanteen mukaan. Rajoitukset saattavat nopeastikin tiukentua.

Opiskelu jatkuu työjärjestyksen mukaisesti

Tällä hetkellä ei ole estettä jatkaa työjärjestyksen mukaista lähiopetusta, mutta tilanne voi senkin osalta muuttua nopeasti. Kaikki käyttävät kasvomaskia oppilaitoksen tiloissa liikkuessaan ja noudattavat turvavälejä. Kädet tulee pestä riittävän usein.

Matkustusohje

Noudatamme toiminnassamme kulloinkin voimassa olevia matkustusohjeita. Kiihtymis- tai leviämisvaiheessa olevalle alueelle ei saa matkustaa työ- tai opiskelutehtävissä.

Tapahtumat

Oppilaitoksessamme ei loppuvuoden aikana järjestetä sisäisiä eikä ulkoisia tapahtumia Essoten ohjeistuksen mukaisesti.

Lisätietoja löydät kiihtymisvaiheen ohjeistuksista Essoten sivuilta

© Etelä-Savon ammattiopisto 2021