Skip to content
EtusivuAjankohtaistaMerkonomiopiskelijat mukana Mikkelin joulutorin järjestelyissä

Merkonomiopiskelijat mukana Mikkelin joulutorin järjestelyissä

21.09.2021

Joulutori rakennetaan tänä vuonna Kirkkopuistoon ollen avoinna 8.-22.12.2021. Muitakin uudistuksia on tulossa, sillä Joulutori järjestetään tänä vuonna yhteistyössä Mikke ry.n, Miun Vanha Mikkeli Facebook-ryhmän perustaja Tuuli Vainion sekä Etelä-Savon ammattiopisto Esedun kanssa.

”Koronan jälkeen, haluamme luoda mahdollisimman tunnelmallisen joulutorin ja mielestämme Kirkkopuisto on äärimmäisen kaunis paikka joulun odotukselle ja jouluisille tapahtumille” kertovat järjestäjät.

Mikke ry.n toiminnanjohtaja Kati Häkkinen kertoo saaneensa hyvin positiivista palautetta Tuuli Vainion ja Miun Vanhan Mikkeli -yhteisön muutamia vuosia sitten järjestämästä Kirkkopuiston joulutapahtumasta ja päätti houkutella Tuulin mukaan tämän vuoden tapahtumaan.

”Yhteistyössä on voimaa ja Tuuli varmasti luo jo omalla persoonallaankin meille kaikille joulun tunnelman” – toteaa Häkkinen iloisesti.

Mikkelin keskustan kehittämisyhdistyksen ja Esedun yhteistyö tiivistyy, kun merkonomiopiskelijat toteuttavat joulutorin opiskelijaprojektinaan. ”Pidän hyvin tärkeänä, että osallistamme nuoria työelämään ja Mikke ry voikin toimia mahdollistajana erilaisille projekteille. Osana joulutoria opiskelijat tuottavat myös asiakas- ja tyytyväisyyskyselyitä” jatkaa Häkkinen.

Ohjelmassa on luvassa ainakin kuorojen esiintymisiä, joulupukki ja kauppiaita. Joulutori rakennetaan Mikken mixboxeilla kuten edellisenä jouluna, ohjelma ja aikataulu rakentuvat kaiken aikaa. Lisätietoja Mikke ry:n Facebook sivuilta, www.mikkelinkeskus.fi tai kati.hakkinen@mikkelinkeskus.fi

Lisätietoja:
Kati Häkkinen
toiminnanjohtaja, Mikke ry
puh. 041 703 8787

Kuvateksti: Opiskelijat joulutorilla joulukuussa 2020. Mikke ry / kuvituskuva

© Etelä-Savon ammattiopisto 2021