Skip to content
EtusivuAjankohtaistaKiitos siivoojat tärkeästä työstä

Kiitos siivoojat tärkeästä työstä

04.12.2017

Meillä on tänään juhlistettu valtakunnallista puhtauspäivää. Päivän kunniaksi kukitimme ja kahvitimme talomme siisteimmät tyypit: siivoojamme. Kiitos siitä tärkeästä työstä, jota teette viihtyvyytemme eteen.

Kiitos ammattitaitoiset siivoojamme:

Mikkeli Otavankatu ja Raviradantie

Valkonen Tarja
Piira Merja
Pietikäinen Seija
Pulkkinen Mirva
Remonen Jaana
Vahvaselkä Birgit
Väisänen Katrin

Mikkeli Kinnarinkatu ja Raviradantie 4-6 A-talo:

Pyykkönen Paula

Mikkeli Salosaari:

Lipsanen Heli

Pieksämäki Kuusitie ja Kangaskatu:

Ahonen Hilkka
Nikka Satu-Amalia
Valtonen Airi

Siivoojilta tunnustus toimipaikkojen ”siisteille tyypeille”

Valtakunnallisen puhtauspäivän kunniaksi siivoojat valitsivat jokaisesta toimipisteestä yhden esedulaisen, joka omalla toiminnallaan helpottaa ja edistää siivoustyötä. Siivoojien tunnustuksen saivat:

Otavankatu: Kirsi Noponen

”Kiti huolehtii aina opiskelijaryhmänsä kanssa, että tilat ovat käytön jälkeen siistissä kunnossa ja tavarat paikoillaan. Kiva mennä siivoamaan tiloja hänen tuntiensa jälkeen.”

Raviradantie 4-6: Mika Kuuva

”Mika pitää automaalareiden tiloissa paikat siistinä. Siivoojien on turvallista ja helppoa liikkua siivousvaunuilla hallinkin puolella. Mika huolehtii hallin lattian puhtaudesta pesemällä lattian opiskelijoiden kanssa yhdistelmäkoneella. Mika ja opiskelijat tyhjentävät kesällä luokkatilan kalusteista, mikä helpottaa ja keventää siivoojien työtä.”

Raviradantie 8-10: Jukka Toivanen

”Jukka huolehtii, että opiskelijat eivät lähde luokasta ennen kuin tila on siisti ja kalusteet järjestyksessä. Siivoojien työtä helpottaa kummasti jo se kun esim. tuolit ja pöydät laitetaan ojennukseen tuntien jälkeen.”

Kinnarinkatu: Teija Ruhanen

”Teijan kanssa yhteistyö toimii: Teija tiedottaa siivoojalle tilaisuuksista ja tapahtumista sekä tarjoaa apuaan ruokasalin siivouksessa tarvittaessa. Teija pitää ”jöötä” tilojen käyttäjille hyvässä hengessä, sillä on iso merkitys tilojen siisteyteenki, kun joku on paikalla ja ”valvoo” käyttäytymistä. Siivoojan on helpompi suunnitella työtään, kun tietää mitä talossa tapahtuu.”

Metsäkoulu Salosaari: Kirsi Malmstedt

”Kirsi tiedottaa asioista hyvin kaikille. Hän huolehtii, että kalusteet ja tavarat ovat järjestyksessä tilaisuuksien jälkeen. Siivooja voi luottaa siihen, että tapahtumien jälkeenkin tilat ovat asiallisessa kunnossa eikä hujan hajan. Kirsi huomioi ja arvostaa kaikkien työtä.”

Pieksämäki: Minna Nykänen

”Minna pitää oman työpisteensä siistinä, tyhjentää työpöytänsä kaikista papereista jokaisen työpäivän jälkeen. Hän ei pidä työhuoneessaan esillä mitään ylimääräistä krääsää. Siivoojien on helppo ja nopea siivota ja pölyt saa pyyhittyä kaikilta pinnoilta.”

Iso kiitos vielä tälläkin kanavalla siivoojille ja kaikille muille siisteille tyypeille!

© Etelä-Savon ammattiopisto 2021