Skip to content
EtusivuAjankohtaistaEseduun voi nyt tutustua pelien avulla

Eseduun voi nyt tutustua pelien avulla

30.03.2022

Maaliskuulle suunniteltu yläkoululaisten tutustuminen Esedun Mikkelin toimipisteisiin järjestetään virtuaalisesti koronatilanteen vuoksi. 8. luokkalaisille on suunniteltu tutustumismateriaali, jonka avulla he voivat tutustua Eseduun ja koulutusaloihin etänä omalta koulultaan.

Tutustumismateriaali on tänä keväänä toteutettu virtuaalisen pakohuonepelin muodossa. Jokaisesta Esedun Mikkelin toimipisteestä on koostettu pelialusta, josta löytyy erilaisia tehtäviä koulutusaloihin liittyen. Lisäksi materiaaleissa on esitelty jokainen koulutusala myös esittelyvideon muodossa, joilla opiskelusta kertovat alan opettajat ja opiskelijat.

Tutustumisviikon yhteydessä Esedu lanseeraa julki myös leikkimielisen ammatinvalintatestin, jonka on toteuttanut Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun tietojenkäsittelyn opiskelija Mikke Töyrylä lopputyönään.
”Testiä suunniteltiin yhdessä Xamkin opiskelijan kanssa. Halusimme tuoda testin avulla esiin koulutusmahdollisuuksiamme, ja lopulta testin kärjiksi nivoutuikin Esedun neljä painopistealuetta: matkailu ja puhdas ruoka, hyvinvointi ja elinvoima, älykäs ja kestävä rakentaminen sekä luonto ja biotalous”, kertoo Esedun viestintä- ja markkinointipäällikkö Marika Auvinen.

Vaikka esittelymateriaalit on suunnattu yläkoululaisille, voivat niihin tutustua myös muutkin Esedusta ja ammatillisesta koulutuksesta kiinnostuneet. Peleihin pääset tutustumaan Esedun verkkosivuilla.

Lisätietoja:
Salla Avelin puh. 040 186 5027
Marika Auvinen puh. 044 711 5511

© Etelä-Savon ammattiopisto 2021