Skip to content
EtusivuAjankohtaistaEsedun uudeksi rehtoriksi on valittu Sari Simontaival

Esedun uudeksi rehtoriksi on valittu Sari Simontaival

19.10.2023

Etelä-Savon Koulutus Oy:n hallitus on valinnut tänään to 19.10. kokouksessaan Etelä-Savon ammattiopiston uudeksi rehtoriksi hallintotieteiden maisteri Sari Simontaipaleen.

Simontaival siirtyy Esedulle Sasky koulutuskuntayhtymän rehtorin tehtävistä. Simontaival on toiminut aiemmin muun muassa Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun palveluksessa koulutusjohtajana.

”Olemme tyytyväisiä, että valintaprosessi eteni nopeasti. Oli hienoa, että Esedun rehtorin paikka herätti kiinnostusta. Rehtori on keskeinen johtaja oppilaitoksessa. Odotankin innolla yhteistyön alkamista Simontaipaleen kanssa”, Etelä-Savon Koulutus Oy:n hallituksen puheenjohtaja Raine Lehkonen kommentoi valinnan jälkeen.

Simontaival aloittaa Esedun rehtorina 1.11. alkaen. Siihen saakka rehtorin tehtäviä jatkaa nykyinen rehtori Taru Särkkä.

”Odotan innolla Esedun henkilöstön ja opiskelijoiden kohtaamista sekä yhteistä taivaltamme kohti menestystä. Erityisesti minua innostaa työelämän, opiskelijoiden ja henkilöstön kanssa tehtävä yhteistyö”, Simontaival kommentoi.

Etelä-Savon ammattiopisto Esedu on monialainen toisen asteen oppilaitos Etelä-Savossa. Esedulla on toimipisteitä sekä Mikkelissä että Pieksämäellä, mutta oppilaitos tarjoaa laajasti myös verkko-opintoja eri aloilta. Henkilökuntaa Esedulla työskentelee noin 320 ja opiskelijamäärä on tällä hetkellä vuositasolla noin 3000.

Lisätietoja:
Etelä-Savon Koulutus Oy:n toimitusjohtaja Arja Flinkman puh. 044 711 5691
Etelä-Savon Koulutus Oy:n hallituksen puheenjohtaja Raine Lehkonen puh. 044 036 0985
Etelä-Savon ammattiopiston rehtori (1.11. alkaen) Sari Simontaival puh. 050 364 8168

 

© Etelä-Savon ammattiopisto 2021