Skip to content
EtusivuAjankohtaistaEsedun toimitusjohtaja Arja Flinkman valittu EfVET:n varapuheenjohtajaksi

Esedun toimitusjohtaja Arja Flinkman valittu EfVET:n varapuheenjohtajaksi

20.10.2020

Etelä-Savon Koulutus Oy:n toimitusjohtaja Arja Flinkman on valittu EfVETin varapuheenjohtajaksi kaudelle 2021-2023.

European Forum of Technical and Vocational Education and Training EfVET on Euroopan johtava yhdistys, jonka tehtävänä on tukea ammatillista koulutusta ja sen kehittämistä kansainvälisen yhteistyön avulla. EfVET edustaa jäseniään suoraan kaikissa Euroopan Unionin organisaatioissa.
”EfVETin tehtävänä on ajaa ammatillisen koulutuksen asemaa EU:ssa ja lisätä eurooppalaisten koulutuksen järjestäjien yhteistyötä”, Flinkman kertoo.

Esedu on yksi EfVET-yhdistyksen suomalaisista jäsenoppilaitoksista. Yhteensä Suomesta jäsenenä on 22 koulutuksen järjestäjää ympäri Suomen.  Esedu on liittynyt tähän kansainväliseen yhdistykseen helmikuussa 2020. EfVETin vuosikokouksen oli määrä olla huhtikuussa tänä vuonna Kuopiossa, mutta koronatilanteen takia vuosikokous pidetään nyt lokakuussa virtuaalisena.

”Varapuheenjohtajana toimikauteni on kolmen vuoden mittainen. Olen todella iloinen valinnastani. Johtokunnan haastattelussa lupasin edistää omalta osaltani yhteistyössä muiden hallituksen jäsenien kanssa eurooppalaisessa koulutuspolitiikassa muun muassa jatkuvaa oppimista ja sen mahdollisuutta kaikille, koulutuksen laatua ja kestävää kehitystä sekä tasa-arvoa ja yrittäjyyttä”, Flinkman kertoo.

EfVETin visiona on “Work hard. Dream Big”, jokaisella on oikeus unelmoida tulevaisuudesta. EfVETin johtokuntaan (Steering Committee) kuuluu tällä hetkellä Ylä-Savon kuntayhtymän johtaja ja rehtori Kari Puumalainen. Hallituksessa talousjohtajana (Treasurer) on aiemmin ollut Liisa Metsola Invalidisäätiöstä Raimo Sivonen Kajaanin ammattiopistosta.

Lisätietoja:
Arja Flinkman puh. 044 711 5691

© Etelä-Savon ammattiopisto 2021