Skip to content
EtusivuAjankohtaistaEsedun toimitusjohtaja Arja Flinkman valittiin EfVET:n varapuheenjohtajaksi

Esedun toimitusjohtaja Arja Flinkman valittiin EfVET:n varapuheenjohtajaksi

01.11.2022

Etelä-Savon Koulutus Oy:n toimitusjohtaja Arja Flinkman on valittu EfVET:n varapuheenjohtajaksi kaudelle 2023–2025.   

European Forum of Technical and Vocational Education and Training EfVET on Euroopan johtava yhdistys, jonka tehtävänä on tukea ammatillista koulutusta ja sen kehittämistä kansainvälisen yhteistyön avulla. Flinkman on toiminut EfVET:n varapuheenjohtajana myös edellisen toimintakauden ajan. 
”Yhdistyksen tehtävänä on ajaa ammatillisen koulutuksen asemaa EU:ssa ja lisätä eurooppalaisten koulutuksen järjestäjien yhteistyötä”, Flinkman kertoo.  

Esedu on yksi EfVET-yhdistyksen suomalaisista jäsenoppilaitoksista. Yhdistyksen jäsenenä on yhteensä yli 30 suomalaista koulutuksen järjestäjää. Esedu on liittynyt kansainväliseen yhdistykseen helmikuussa 2020. EfVET:n vuosikokous järjestettiin tänä syksynä lokakuussa Kuopiossa, jonka yhteydessä valittiin myös uusi hallitus tulevalle toimintakaudelle.  

”Olen iloinen saadessani jatkaa työtäni vihreän siirtymän, digitalisaation edistämisen ja uudenlaisen jatkuvan oppimisen mallin rakentamisen parissa myös Euroopan tasolla. Esedun on helpompi ennakoida tulevat muutokset, kun olen niissä jo suunnitteluvaiheessa mukana”, Flinkman kommentoi valintaansa.  

Lisätietoja: 
Arja Flinkman puh. 044 711 5691 

© Etelä-Savon ammattiopisto 2021